Süt ve süt ürünlerinin işlenmesi ve pazarlanması : başvuru çağrı rehberi.
Müşterek Yazar: | Turkey. Gıda, Tarım, ve Hayvancılık Bakanlığı. Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu. Katılım Öncesi Yardım Aracı Kırsal Kalkınma Programı. |
---|---|
Materyal Türü: | Kitap |
Dil: | Turkish |
Baskı/Yayın Bilgisi: |
[Ankara] :
TKDK (Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu),
2015.
|
Konular: |
Benzer Materyaller
-
Süt üreten tarımsal işletmelere yatırım : başvuru çağrı rehberi.
Baskı/Yayın Bilgisi: (2015) -
Süt ürünlerinde analiz metodları : uygulama kılavuzu /
Yazar:: Kırdar, Seval Sevgi, 1965-
Baskı/Yayın Bilgisi: (2001) -
Süt ve ürünlerinde laboratuvar uygulamaları analiz yöntemleri /
Baskı/Yayın Bilgisi: (2019) -
Süt ürünleri teknolojisi /
Yazar:: Tekinşen, O. Cenap, 1942-
Baskı/Yayın Bilgisi: (1996) -
Et ve et ürünlerinin işlenmesi ve pazarlanması : başvuru çağrı rehberi.
Baskı/Yayın Bilgisi: (2014)