Beş kere iki Cinq fois deux /

Fransız çift Marion ve Gilles’in aşklarının sonu da başlangıcı da hayatlarındaki beş dönüm noktası ile şekillenir. Film beş yıllık bir ilişkiyi sondan başa doğru, beş ayrı zaman dilimi ile anlatır. Bir : Boşanırlar ve son kez aşkla sevişirler. İki : İlişkilerinin sarsılması ile Gilles’in eşcinsel ka...

وصف كامل

التفاصيل البيبلوغرافية
مؤلف مشترك: Palermo (Firm)
مؤلفون آخرون: Ozon, François, 1967- (yönetmen), Delbosc,Oliver, (yapımcı), Missonnier, Marc (yapımcı), Tedeschi, Valeria Bruni (oyuncu), Freiss, Stéphane (oyuncu), Pailhas, Geraldine, 1971- (oyuncu)
التنسيق: قرص فيديو رقمي
اللغة:English
Turkish
منشور في: İstanbul : Palermo, 2005.
الموضوعات:
الوصف
الملخص:Fransız çift Marion ve Gilles’in aşklarının sonu da başlangıcı da hayatlarındaki beş dönüm noktası ile şekillenir. Film beş yıllık bir ilişkiyi sondan başa doğru, beş ayrı zaman dilimi ile anlatır. Bir : Boşanırlar ve son kez aşkla sevişirler. İki : İlişkilerinin sarsılması ile Gilles’in eşcinsel kardeşi Christopher ve onun genç partneri ile akşam yemeğine çıkarlar. Masada bir sadakatsizlik yaşanır. Üç : Marion’un sorunlu hamileliği ve prematüre doğan oğulları Nicolas geldiğinde Gilles’in orada değildir. Dört : Düğünlerinde Marion, otelde tanımadıkları bir misafir ile ihanete teşebbüs eder. Beş : Bir İtalyan tatil yerinde tanışıp ilişkiye başlarlar.
وصف المادة:"Venedik Film Festivali Altın Aslan adayı" -- kap.
وصف مادي:1 videodisk (88 dakika) : sesli, renkli ; 4 3/4 inç.
التنسيق:DVD ; [geniş ekran 2.35:1].
اعتمادات الإنتاج:Yönetmen François Ozon ; yapımcı Oliver Delbosc ve Marc Missonnier.