Aslı gibidir

Adam (William Shimell), bir konferansa konuşmacı olarak katılan İngiliz bir yazar ; kadın (Juliette Binoche), Fransa'dan gelen bir sanat galerisi sahibidir. Hayranlık duyduğu yazara bir gün boyunca Toscana'yı gezdiren kadın, saatler ilerledikçe adamla yakınlaşarak hem ikili ilişkileri hem...

Ful tanımlama

Detaylı Bibliyografya
Müşterek Yazar: Tiglon (Firma)
Diğer Yazarlar: Kiarostami, Abbas, (yönetmen ve senaryo), Bigazzi, Luca, (görüntü yönetmeni), Kiarostami, Bahman, (kurgu), Hespel, Olivier, (ses), Vieillard, Dominique, (ses), Karmitz, Marin, (yapımcı), Gillibert, Charles, (yapımcı), Barbagallo, Angelo, (yapımcı), Binoche, Juliette, 1964- (oyuncu), Shimell, William, (oyuncu), Daniele, Gaetano, (yürütücü yapımcı)
Materyal Türü: DVD
Dil:Turkish
French
Baskı/Yayın Bilgisi: İstanbul : Tiglon, 2010.
Konular:
Diğer Bilgiler
Özet:Adam (William Shimell), bir konferansa konuşmacı olarak katılan İngiliz bir yazar ; kadın (Juliette Binoche), Fransa'dan gelen bir sanat galerisi sahibidir. Hayranlık duyduğu yazara bir gün boyunca Toscana'yı gezdiren kadın, saatler ilerledikçe adamla yakınlaşarak hem ikili ilişkileri hem de nesnelerin ve kişilerin gerçekliğini sorgulamaya başlar.
Diğer Bilgileri:"Gerçek bir aşk hikayesi mi?" -- kap.
"Cannes 2010 En iyi kadın oyuncu" -- kap.
"Olağanüstü bir film... Süper!" -- kap.
"Bir kadın...Bir erkek" -- kap.
"Özel seçenekler : Kamera arkası ve filmin fragmanı" -- kap.
"Bibi Film France 3 Cinema ortak yapımı ve Canal + France televisions le centre national de la cinematographie desteğiyle ve regione toscana toscana film commission european commission media programme'in katkısıyla Artemis productions / Patrick Quinet rai cofinova 6 cinemage 4 soficinema 5 katılımıyla" -- kap.
Fiziksel Özellikler:1 videodisk (101 dakika) : sesli, renkli ; 4 3/4 inç.
Materyal Türü:DVD : [geniş ekran 1.85:1]
Ürün Dizini:Yönetmen senaryo Abbas Kiarostami ; görüntü yönetmeni Luca Bigazzi ; ses Olivier Hespel, Dominique Vieillard ; set tasarım Giancarlo Basili, Ludovica Ferrario ; yürütücü yapımcı Gaetano Daniele ; yapım sorumlusu Ivana Kastratovic, Claire Dornoy ; yapımcı Marin Karmitz, Nathanael Karmitz, Charles Gillibert, Angelo Barbagallo.