Spice : flavors of the Eastern Mediterranean /
Yazar: | Sortun, Ana, 1967- (yazar) |
---|---|
Diğer Yazarlar: | Chaison, Nicole (yazar), Cushner, Susie (fotoğraflayan) |
Materyal Türü: | Kitap |
Dil: | English |
Baskı/Yayın Bilgisi: |
New York :
ReganBooks,
2006.
|
Edisyon: | 1st edition. |
Konular: |
Benzer Materyaller
-
Klasik İtalyan yemekleri /
Yazar:: Della Croce, Julia
Baskı/Yayın Bilgisi: (1998) -
Tarih boyunca yemek kültürü /
Yazar:: Belge, Murat, 1943-
Baskı/Yayın Bilgisi: (2001) -
Türk mutfağında yolculuk /
Yazar:: Durlu Özkaya, Fügen, 1967-
Baskı/Yayın Bilgisi: (2017) -
Cafe classics /
Yazar:: Clark, Pamela
Baskı/Yayın Bilgisi: (2006) -
Türkiye'nin yöresel mutfakları /
Yazar:: Şengül, Serkan, 1983-
Baskı/Yayın Bilgisi: (2017)