Deutsch in hotellerie & gastronomie "restaurant"

Detaylı Bibliyografya
Materyal Türü: Kitap
Dil:German
Baskı/Yayın Bilgisi: Ankara: Turizm Bakanlığı, 1995.
Konular:
LEADER 00680cam a22001931 4500
001 9279
008 981225s1995 tu 00000 ger
020 |a 9757478377 
040 |a TRMEMSKU 
049 |a TR7VH 
050 0 0 |a LB1028.8  |b DEU 1995 
245 0 0 |a Deutsch in hotellerie & gastronomie "restaurant" 
260 |a Ankara:  |b Turizm Bakanlığı,  |c 1995. 
300 |a 124 s.;  |c 24 cm. 
650 4 |a TURİZM- ÖĞRENME VE ÖĞRETME  |9 137821 
650 4 |a DİL VE DİLLER- ÖĞRENME VE ÖĞRETME  |9 259063 
942 |2 lcc 
999 |c 7643  |d 7643 
952 |0 0  |1 0  |2 lcc  |4 0  |5 0  |6 LB10288 D E U1995  |7 0  |9 11771  |a MK  |b MK  |c MK  |d 2001-02-10  |e S  |g 999999.99  |l 2  |o LB1028.8 DEU 1995  |p 0040913  |r 2016-12-10  |w 2001-02-10  |y KT