Medium raw : a bloody valentine to the world of food and the people who cook /
Tracking his own strange and unexpected voyage from journeyman cook to globe-traveling professional eater and drinker, and even to fatherhood, Bourdain takes no prisoners as he dissects what he's seen, pausing along the way for a series of confessions, rants, investigations, and interrogations...
Yazar: | Bourdain, Anthony (yazar) |
---|---|
Materyal Türü: | Kitap |
Dil: | English |
Baskı/Yayın Bilgisi: |
New York, NY :
Ecco Press,
©2010.
|
Edisyon: | First edition. |
Konular: |
Benzer Materyaller
-
Mutfak sırları : aşçılık dünyasından mahrem maceralar=Kitchen confidential /
Yazar:: Bourdain, Anthony
Baskı/Yayın Bilgisi: (2006) -
European gastronomy into the 21st century /
Yazar:: Gillespie, Cailein
Baskı/Yayın Bilgisi: (2001) -
Gastronomi üzerine araştırmalar /
Baskı/Yayın Bilgisi: (2017) -
Bir iletişim biçimi olarak gastronomi /
Baskı/Yayın Bilgisi: (2016) -
Slow food devrimi : Arcigola'dan Terra Madre'ye : yeni bir yaşam ve yemek kültürü /
Yazar:: Petrini, Carlo, 1949-
Baskı/Yayın Bilgisi: (2012)