Bir iletişim biçimi olarak gastronomi /
Diğer Yazarlar: | Yılmaz, Hakan Gastronom [Tarih] |
---|---|
Materyal Türü: | Kitap |
Dil: | Turkish |
Baskı/Yayın Bilgisi: |
Ankara :
Detay Yayıncılık,
2016.
|
Edisyon: | 1. baskı. |
Seri Bilgileri: | Detay yayınları ; 726
|
Konular: |
Benzer Materyaller
-
European gastronomy into the 21st century /
Yazar:: Gillespie, Cailein
Baskı/Yayın Bilgisi: (2001) -
Lezzetin tarihi : geçmişten bugüne yiyecek, içecek ve keyif vericiler /
Yazar:: Tez, Zeki, 1948-
Baskı/Yayın Bilgisi: (2012) -
Lezzetin tarihi : geçmişten bugüne yiyecek, içecek ve keyif vericiler /
Yazar:: Tez, Zeki, 1948-
Baskı/Yayın Bilgisi: (2018) -
Uluslararası gastronomi : (temel özellikler - örnek menüler ve reçeteler) /
Baskı/Yayın Bilgisi: (2017) -
Uluslararası gastronomi : (temel özellikler - örnek menüler ve reçeteler) /
Baskı/Yayın Bilgisi: (2015)