Bir iletişim biçimi olarak gastronomi /
Другие авторы: | Yılmaz, Hakan Gastronom [Tarih] |
---|---|
Формат: | |
Язык: | Turkish |
Опубликовано: |
Ankara :
Detay Yayıncılık,
2016.
|
Редактирование: | 1. baskı. |
Серии: | Detay yayınları ; 726
|
Предметы: |
Схожие документы
-
European gastronomy into the 21st century /
по: Gillespie, Cailein
Опубликовано: (2001) -
Lezzetin tarihi : geçmişten bugüne yiyecek, içecek ve keyif vericiler /
по: Tez, Zeki, 1948-
Опубликовано: (2018) -
Lezzetin tarihi : geçmişten bugüne yiyecek, içecek ve keyif vericiler /
по: Tez, Zeki, 1948-
Опубликовано: (2012) -
Uluslararası gastronomi : (temel özellikler - örnek menüler ve reçeteler) /
Опубликовано: (2015) -
Uluslararası gastronomi : (temel özellikler - örnek menüler ve reçeteler) /
Опубликовано: (2017)