Bir iletişim biçimi olarak gastronomi /
مؤلفون آخرون: | Yılmaz, Hakan Gastronom [Tarih] |
---|---|
التنسيق: | كتاب |
اللغة: | Turkish |
منشور في: |
Ankara :
Detay Yayıncılık,
2016.
|
الطبعة: | 1. baskı. |
سلاسل: | Detay yayınları ; 726
|
الموضوعات: |
مواد مشابهة
-
European gastronomy into the 21st century /
بواسطة: Gillespie, Cailein
منشور في: (2001) -
Lezzetin tarihi : geçmişten bugüne yiyecek, içecek ve keyif vericiler /
بواسطة: Tez, Zeki, 1948-
منشور في: (2012) -
Lezzetin tarihi : geçmişten bugüne yiyecek, içecek ve keyif vericiler /
بواسطة: Tez, Zeki, 1948-
منشور في: (2018) -
Uluslararası gastronomi : (temel özellikler - örnek menüler ve reçeteler) /
منشور في: (2017) -
Uluslararası gastronomi : (temel özellikler - örnek menüler ve reçeteler) /
منشور في: (2015)