|
|
|
|
LEADER |
01026nam a2200301 i 4500 |
003 |
TRMEMSKU |
005 |
20220414172942.0 |
008 |
181219s2016 tu a 000 0 tur d |
020 |
|
|
|a 9786059189767
|
035 |
|
|
|a (OCoLC)
|
040 |
|
|
|a TRMEMSKU
|b tur
|c TRMEMSKU
|e rda
|
041 |
0 |
|
|a tur
|
049 |
|
|
|a TR7VH
|
050 |
0 |
0 |
|a TX641.T9
|b B57 2016
|
245 |
0 |
0 |
|a Bir iletişim biçimi olarak gastronomi /
|c Yrd. Doç. Dr. Hakan Yılmaz.
|
250 |
|
|
|a 1. baskı.
|
264 |
|
1 |
|a Ankara :
|b Detay Yayıncılık,
|c 2016.
|
300 |
|
|
|a X, 212 sayfa :
|b resim ;
|c 24 cm.
|
336 |
|
|
|2 rdacontent
|a TX
|
337 |
|
|
|2 rdamedia
|a UMD
|
338 |
|
|
|2 rdacarrier
|a VLM
|
490 |
0 |
|
|a Detay yayınları ; 726
|
504 |
|
|
|a Bibliyografyaları var.
|
650 |
|
0 |
|9 194793
|a Gastronomy
|
700 |
1 |
|
|9 56123
|a Yılmaz, Hakan
|c Gastronom
|d [Tarih]
|
942 |
|
|
|2 lcc
|c KT
|
999 |
|
|
|c 75245
|d 75245
|
952 |
|
|
|0 0
|1 0
|2 lcc
|4 0
|6 TX0641 T9 B57 02016
|7 1
|8 NFIC
|9 104527
|a MK
|b MK
|c MARMYO
|d 2018-12-19
|e S
|i 255.07.02.01.06-
|o TX641.T9 B57 2016
|p 0116947
|r 2018-12-19
|t k.1
|w 2018-12-19
|y KT
|