Gıda mikrobiyolojisi /

Detaylı Bibliyografya
Diğer Yazarlar: Erkmen, Osman (editör)
Materyal Türü: Kitap
Dil:Turkish
Baskı/Yayın Bilgisi: Ankara : Efil Yayınevi, 2017.
Edisyon:5. baskı.
Seri Bilgileri:Genel yayın ; no. 42
Konular:
LEADER 00996nam a2200301 i 4500
003 TRMEMSKU
005 20190123152120.0
008 181130s2017 tu a 001 0 tur d
020 |a 9786054334025 
035 |a (OCoLC) 
040 |a TRMEMSKU  |b tur  |c TRMEMSKU  |e rda 
041 0 |a tur 
049 |a TR7VH 
050 0 0 |a QR115  |b .G533 2017 
245 1 0 |a Gıda mikrobiyolojisi /  |c editör Osman Erkmen.  
250 |a 5. baskı.  
264 1 |a Ankara :  |b Efil Yayınevi,   |c 2017. 
300 |a XVII, 550 sayfa :  |b resim ;  |c 24 cm.  
336 |2 rdacontent  |a TX 
337 |2 rdamedia  |a UMD 
338 |2 rdacarrier  |a VLM 
490 0 |a Genel yayın ; no. 42 
504 |a Bibliyografyaları ve dizini var.  
650 0 |9 96322  |a Food  |x Microbiology 
700 |9 144965  |a Erkmen, Osman  |e editör 
942 |2 lcc  |c KT 
999 |c 75082  |d 75082 
952 |0 0  |1 0  |2 lcc  |4 0  |6 QR0115 G533 02017  |7 1  |8 NFIC  |9 104342  |a MK  |b MK  |c MILVF  |d 2018-11-30  |e S  |i 255.07.02.01.06-  |o QR115 .G533 2017  |p 0116801  |r 2018-11-30  |t k.1  |w 2018-11-30  |y KT