Yazgı

Gümrük Müdürlüğü'nde muhasebeci olarak çalışan Musa, yaşamın boş ve saçma olduğuna inanmaktadır. Yaşamını değiştirmek için bir çaba harcamaz. Kendini olayların akışına bırakmıştır. Çünkü her şeyin aynı kapıya çıktığını düşünmektedir. Annesinin ölümü Musa'yı etkilemez. Onu sevmesine karşın,...

Полное описание

Библиографические подробности
Корпоративные авторы: Palermo (Firm), Mavi Film.
Другие авторы: Orçin, Serdar. 1976- (oyuncu), Tokuş, Zeynep. 1977- (oyuncu), Karahan, Demir. (oyuncu), Günaydın, Engin. 1972- (oyuncu), Koç, Feridun (oyuncu), Akyay, Necmi (oyuncu), Aktaş, Şehsuvar, 1964- (oyuncu), Demirkubuz, Zeki, 1964- (yönetmen, kurgu, senarist), Camus, Albert, 1913-1960 (roman müellifi)
Формат: DVD
Язык:Turkish
English
Предметы:
Описание
Итог:Gümrük Müdürlüğü'nde muhasebeci olarak çalışan Musa, yaşamın boş ve saçma olduğuna inanmaktadır. Yaşamını değiştirmek için bir çaba harcamaz. Kendini olayların akışına bırakmıştır. Çünkü her şeyin aynı kapıya çıktığını düşünmektedir. Annesinin ölümü Musa'yı etkilemez. Onu sevmesine karşın, bu ölüm, içinde bir sevinç bile uyandıır. Kendi kendine karar vermek istemediği için hoşlanmadığı bir hızla, sırf o istiyor diye evlenir. Oysa yaşadığı dünyada insanlar kaderlerini kendi güç ve iradeleriyle çizmektedirler. Musa, bir anne ile iki çocuğunun ölümünden sorumlu tutularak gözaltına alınır. Ancak bu olaya da tepkisiz kalacaktır.
Объем:1 videodisc (114 dakika) : sesli, renkli ; 4 3/4 inç.
Формат:DVD ; ekran genişliği 1.85:1 ; region/bölge 2.
Гарантии продукции:Kurgu, senarist, yönetmen Zeki Demirkubuz.