Yazgı

Gümrük Müdürlüğü'nde muhasebeci olarak çalışan Musa, yaşamın boş ve saçma olduğuna inanmaktadır. Yaşamını değiştirmek için bir çaba harcamaz. Kendini olayların akışına bırakmıştır. Çünkü her şeyin aynı kapıya çıktığını düşünmektedir. Annesinin ölümü Musa'yı etkilemez. Onu sevmesine karşın,...

Full description

Bibliographic Details
Corporate Authors: Palermo (Firm), Mavi Film.
Other Authors: Orçin, Serdar. 1976- (oyuncu), Tokuş, Zeynep. 1977- (oyuncu), Karahan, Demir. (oyuncu), Günaydın, Engin. 1972- (oyuncu), Koç, Feridun (oyuncu), Akyay, Necmi (oyuncu), Aktaş, Şehsuvar, 1964- (oyuncu), Demirkubuz, Zeki, 1964- (yönetmen, kurgu, senarist), Camus, Albert, 1913-1960 (roman müellifi)
Format: DVD
Language:Turkish
English
Subjects:
Description
Summary:Gümrük Müdürlüğü'nde muhasebeci olarak çalışan Musa, yaşamın boş ve saçma olduğuna inanmaktadır. Yaşamını değiştirmek için bir çaba harcamaz. Kendini olayların akışına bırakmıştır. Çünkü her şeyin aynı kapıya çıktığını düşünmektedir. Annesinin ölümü Musa'yı etkilemez. Onu sevmesine karşın, bu ölüm, içinde bir sevinç bile uyandıır. Kendi kendine karar vermek istemediği için hoşlanmadığı bir hızla, sırf o istiyor diye evlenir. Oysa yaşadığı dünyada insanlar kaderlerini kendi güç ve iradeleriyle çizmektedirler. Musa, bir anne ile iki çocuğunun ölümünden sorumlu tutularak gözaltına alınır. Ancak bu olaya da tepkisiz kalacaktır.
Physical Description:1 videodisc (114 dakika) : sesli, renkli ; 4 3/4 inç.
Format:DVD ; ekran genişliği 1.85:1 ; region/bölge 2.
Production Credits:Kurgu, senarist, yönetmen Zeki Demirkubuz.