3:10 to Yuma /

Evans, azılı bir katil olan Wade’in yakalanmasının ardından onu 3.10 ‘da Yuma’ya kalkacak olan trene götürmeyi kabul eder. Buna gönüllü olmuştur. Ancak durum farklı şekilde gelişecektir. Evans, bu kanun kaçağı ile birlikte yola çıktığında bir şekilde ona saygı duyacak noktaya varır. Wade’in bir çete...

Ful tanımlama

Detaylı Bibliyografya
Müşterek Yazar: Kanal D Home Video.
Diğer Yazarlar: Leonard, Elmore 1925-2013. (hikaye müellifi), Mangold, James (yönetmen), Konrad, Cathy. (yapımcı), Crowe, Russell. 1964- (oyuncu), Bale, Christian, 1974- (oyuncu), Lerman, Logan, 1992- (oyuncu), Roberts, Dallas, (oyuncu)
Materyal Türü: DVD
Dil:Multiple
Turkish
English
Konular:
Diğer Bilgiler
Özet:Evans, azılı bir katil olan Wade’in yakalanmasının ardından onu 3.10 ‘da Yuma’ya kalkacak olan trene götürmeyi kabul eder. Buna gönüllü olmuştur. Ancak durum farklı şekilde gelişecektir. Evans, bu kanun kaçağı ile birlikte yola çıktığında bir şekilde ona saygı duyacak noktaya varır. Wade’in bir çetesi vardır ve farklı noktalarda sayısız tehlike ile çevrilidir etraf. Söz konusu yolculuk bir tür kader görevine dönüşür. Film, bir zamanlar çok fazla ilgi gören hakiki bir Western filminin yeniden yapımıdır.
Diğer Bilgileri:Elmore Leonard'ın kısa hikayesinden uyarlama.
"Ekstralar: .Son durak Yuma .Kanundışılar, çeteler, sahtekarlar .Epik bir hikaye .Çıkartılmış sahneler .Fragmanlar" --kap.
Fiziksel Özellikler:1 videodisk (118 dakika) : sesli, renkli ; 4 3/4 inç
Materyal Türü:DVD ; region/bölge 2 ; ekran genişliği 2.35:1 ; Dolby Digital 5.1 surround.
Ürün Dizini:Senarist Halsted Welles ve Michael Brandt ve Derek Haas ; yapımcı Cathy Konrad ; yönetmen James Mangold