Seni Uzaktan sevmek Going the distance /

Erin ve Garrett New York'ta tesadüfen tanışıp rüya gibi geçen birkaç haftalık bir ilişkiye adım atarlar. Fakat Erin'in San Francisco'ya, evine dönmesi gerektiği ve Garrett da New York'taki işinden ayrılamadığı için, çift bu ilişkiyi burada noktalamanın en iyisi olduğunu düşündüle...

Полное описание

Библиографические подробности
Соавтор: Tiglon (Firma)
Другие авторы: Shankman, Adam, (yapımcı), LaTulippe, Geoff (senarist), Burstein, Nanettte (yönetmen), Barrymore, Drew (oyuncu), Long, Justin, 1978- (oyuncu), Day, Charlie (oyuncu)
Формат: DVD
Язык:Multiple
English
Turkish
Polish
Предметы:
Описание
Итог:Erin ve Garrett New York'ta tesadüfen tanışıp rüya gibi geçen birkaç haftalık bir ilişkiye adım atarlar. Fakat Erin'in San Francisco'ya, evine dönmesi gerektiği ve Garrett da New York'taki işinden ayrılamadığı için, çift bu ilişkiyi burada noktalamanın en iyisi olduğunu düşündüler. Fakat birlikte geçirdikleri altı haftanın sonunda her ikisi de bu ilişkiyi bitirmek istediklerinden emin değildi.
Объем:1 videodisk (98 dakika) : sesli, renkli ; 4 3/4 inç
Формат:DVD, NTSC; ekran genişliği 16x9 ; Dolby Digital stereo. surround
Аудитория:13 yaş ve üzeri için uygundur.
Гарантии продукции:New Line cinema sunar ; bir Offspring Entertainment filmi ; yapımcı Adam Shankman ; senarist Geoff LaTulippe ; yönetmen Nanettte Burstein.