Açlık oyunları The hunger games /

Bir zamanlar Kuzey Amerika olarak bilinen ama bugün harabe olan bölgede yaşayan Panem ulusu, bölgeleri her yıl düzenlediği Açlık Oyunları için başkente yarışmacı olarak bir genç erkek ve kız göndermeye zorlamaktadır. Onaltı yaşındaki Katniss Everdeen küçük kız kardeşinin yerine gönüllü olur. O andan...

Ful tanımlama

Detaylı Bibliyografya
Kurumsal yazarlar: Lions Gate Films, Color Force (Firma), Lions Gate Home Entertainment, Tiglon (Firm)
Diğer Yazarlar: Ross, Gary, (yönetmen), Ray, Billy, (senaryo), Jacobson, Nina, (yapımcı), Kilik, Jon, (yapımcı), Lawrence, Jennifer, 1990- (oyuncu), Hutcherson, Josh, (oyuncu), Hemsworth, Liam, 1990- (oyuncu), Tucci, Stanley, (oyuncu), Sutherland, Donald, 1935- (oyuncu), Banks, Elizabeth, 1974- (oyuncu), Harrelson, Woody, (oyuncu), Zane, Debra, (kast), Makovsky, Judianna, (kostüm tasarım), Stern, Tom, (görüntü yönetmeni), Messina, Philip, (yapım tasarım), Mirrione, Stephen, (kurgu), Welfling, Juliette, (kurgu), Howard, James Newton, (müzik), Collins, Suzanne, 1962- (senaryo)
Materyal Türü: DVD
Dil:English
Turkish
Konular:
Diğer Bilgiler
Özet:Bir zamanlar Kuzey Amerika olarak bilinen ama bugün harabe olan bölgede yaşayan Panem ulusu, bölgeleri her yıl düzenlediği Açlık Oyunları için başkente yarışmacı olarak bir genç erkek ve kız göndermeye zorlamaktadır. Onaltı yaşındaki Katniss Everdeen küçük kız kardeşinin yerine gönüllü olur. O andan itibaren Katniss hayatları boyunca bu yarışma için hazırlanmış güçlü rakiplerine karşı sadece kendi keskin içgüdüleriyle başbaşa kalacaktır. Eğer 12. Bölge'ye yani evine dönmek istiyorsa çıktığı arenada çok zorlu seçimler yapmak zorundadır: insan duygular mı yoksa hayatta kalma arzusu mu?
Diğer Bilgileri:"Lionsgate sunar" -- kap.
"Bir Color Force / Lionsgate yapımı" -- kap.
Fiziksel Özellikler:1 videodisk (142 dakika) : sesli,renkli ; 4 3/4 inç.
Materyal Türü:DVD ; geniş ekran (16x9), 5.1 Dolby Digital.
İzleyiciler:13 yaş ve üzeri izleyici kitlesi içindir.
Aile eşliğinde 15 yaş ve üzeri izleyici kitlesi içindir.
Şiddet ve korku unsurları içerir.
Ürün Dizini:Yönetmen Gary Ross ; senaryo Gary Ross, Suzanne Collins, Billy Ray ; yapımcılar Nina Jacobson, Jon Kilik ; görüntü yönetmeni Tom Stern ; kurgu Stephan Mirrione, Juliette Welling ; müzik James Newton Howard ; kostüm tasarım Judianna Makovsky ; yapım tasarım Philip Messina ; kast Debra Zane.