Bayrampaşa ben fazla kalmayacağım

Bayrampaşa: Ben Fazla Kalmayacağım, bir yanlışlık sonucu tutuklanıp, derdini anlatana kadar yıllarca hapishanede yatmak zorunda kalan bir adamın hikayesini anlatıyor. Evli ve bir çocuk sahibi olan kuaför Erdem günü birinde askerlik arkadaşı Ahmet'le karşılaşır. Ahmet'in uyuşturucu satıcısı...

Ful tanımlama

Detaylı Bibliyografya
Müşterek Yazar: Video express.
Diğer Yazarlar: Alkan, Hamdi, 1967- (yönetmen), Çelik, Vural (oyuncu), Conka, Yasemin (oyuncu), Tangücü, Okan, 2000- (oyuncu), Yılmaz, Hakan (oyuncu)
Materyal Türü: DVD
Dil:Turkish
Baskı/Yayın Bilgisi: İstanbul : Video Express, 2008.
Konular:
Online Erişim:MoviePoster
Diğer Bilgiler
Özet:Bayrampaşa: Ben Fazla Kalmayacağım, bir yanlışlık sonucu tutuklanıp, derdini anlatana kadar yıllarca hapishanede yatmak zorunda kalan bir adamın hikayesini anlatıyor. Evli ve bir çocuk sahibi olan kuaför Erdem günü birinde askerlik arkadaşı Ahmet'le karşılaşır. Ahmet'in uyuşturucu satıcısı olduğundan habersiz onunla bir çay bahçesinde buluşmak için sözleşir. Ancak Ahmet'le işbirliği yaptığı gerekçesiyle tutuklanır ve karısı dahil kimseye suçsuz olduğunu anlatamaz. Bu süre içinde olup bitenlerden habersiz olan oğlu Ali babasının dünyayı uzaylılardan kurtaracak olan bir komutan olduğunu sanmaktadır. Bu masum oyuna zamanla koğuşda katılacak ancak Erdem'in bu koğuştaki misafirliği beklediğinden uzun olacaktır.
Fiziksel Özellikler:1 videodisk (106 dakika) : sesli, renkli ; 4 3/4 inç.
Materyal Türü:DVD ; 1.85:1 geniş ekran ; region/bölge 2 ; dolby digital.
Ürün Dizini:Yönetmen Hamdi Alkan