Suç zamanı Timecrimes /

Dünya çapında övgü alan ve Oscar'a aday olmuş kısa filmlerinden sonra Nacho Vigalondo, bilim ve doğanın çarpıştığı bir gerilimle ilk uzun metrajlı filmine imza atıyor. Ormanın orta yerinde sere serpe uzanmış çıplak bir kızı dürbününden gördükten sonra neler olduğunu kontrol etmeye giden bir ada...

Ful tanımlama

Detaylı Bibliyografya
Kurumsal yazarlar: Magnet Releasing (Firm), Karbo Vantas Entertainment (Firm), Kanal D Home Video.
Diğer Yazarlar: Vigalondo, Nacho, 1977- (yönetmen), Fernandez, Candela, (oyuncu), Goenaga, Barbara, (oyuncu), Labiano, Flavio, (görüntü yönetmeni), Namanera, Chucky, (müzik), Romeu, Jose Luis, (kurgu), Fernandez, Roberto, (ses tasarımı), Markiegi, Estibaliz, (Kostüm tasarımcısı), Ibarretxe, Javier, (yapımcı), Carneros, Eduardo, (yapımcı), Ibarretxe, Esteban, (yapımcı), Camunas, Santi, (ortak yapımcı), Elejalde, Karra, 1960- (oyuncu)
Materyal Türü: DVD
Dil:Spanish
Konular:
Diğer Bilgiler
Özet:Dünya çapında övgü alan ve Oscar'a aday olmuş kısa filmlerinden sonra Nacho Vigalondo, bilim ve doğanın çarpıştığı bir gerilimle ilk uzun metrajlı filmine imza atıyor. Ormanın orta yerinde sere serpe uzanmış çıplak bir kızı dürbününden gördükten sonra neler olduğunu kontrol etmeye giden bir adam, bir dizi yanlışlık sonucu zamanda bir saat geriye gider ve kendisiyle karşılaşır. Bundan sonrası, hangisinin yaşayacağına dair bir kedi fare oyununa dönecektir. En ince ayrıntısına kadar düşünülmüş etkileyici bir zamanda yolculuk hikayesi olan "Timecrimes"ın bilim kurgu etkisi özel efektlerinden değil, metninden, görsel stilinden ve az sayıdaki karakterinden ortaya çıkıyor.
Diğer Bilgileri:"Magnet Releasing sunar" -- kap.
"Bir Karbo Vantas Entertainment yapımı" -- kap.
"Fine Productions ortaklığı ile Arsenico Pc işbirliğiyle" -- kap.
Fiziksel Özellikler:1 videodisk (89 dakika) : sesli, renkli ; 4 3/4 inç.
Materyal Türü:DVD ; geniş ekran (1.78:1), 5.1 Dolby Digital.
İzleyiciler:13 yaş ve üzeri izleyici kitlesi içindir.
Ürün Dizini:Yazan ve yöneten Nacho Vigalondo ; yapımcılar Esteban Ibarretxe, Eduardo Carneros, Javier Ibarretxe ; görüntü yönetmeni Flavio Labiano ; kurgu José Luis Romeu ; müzik Chucky Namanera ; ses tasarımı Roberto Fernandez ; kostüm Estibaliz Markiegi.