Kayıp otoban Lost highway /

Fred Madison eşi Renee'yi öldürdüyse bunu neden hatırlamıyor? Fred ve Renee'nin her sabah evlerinin önüne bırakılan video kasetlerin anlamı nedir? Fred neden video kameralardan nefret ediyor? Ve bunun Pete ve gangster Mr. Eddy ile ne ilgisi var? Bu soruların yanıtını Kayıp Otoban'da b...

Ful tanımlama

Detaylı Bibliyografya
Kurumsal yazarlar: Ciby 2000, Asymmetrical, A.E Film (Firm)
Diğer Yazarlar: Lynch, David, 1946- (yönetmen), Gifford, Barry, (senaryo), Nayar, Deepak, (yapımcı), Sweeney, Mary, (yapımcı), Badalamenti, Angelo, (müzik), Deming, Peter, (görüntü yönetmeni), Pullman, Bill, (oyuncu), Arquette, Patricia, 1968- (oyuncu), Getty, Balthazar, (oyuncu), Blake, Robert, (oyuncu), Gregson, Natasha, (oyuncu), Busey, Wagner Gary, (oyuncu), Loggia, Robert, (oyuncu), Sternberg, Tom, (yapımcı)
Materyal Türü: DVD
Dil:English
Turkish
Konular:
Diğer Bilgiler
Özet:Fred Madison eşi Renee'yi öldürdüyse bunu neden hatırlamıyor? Fred ve Renee'nin her sabah evlerinin önüne bırakılan video kasetlerin anlamı nedir? Fred neden video kameralardan nefret ediyor? Ve bunun Pete ve gangster Mr. Eddy ile ne ilgisi var? Bu soruların yanıtını Kayıp Otoban'da bulabilecek misiniz? Sinemanın kült filmlerinden "Kayıp Otoban" izleyeni yabancı bir evrende şaşırtıcı bir yolculuğa çıkarıyor. David Lynch'in bir diğer muhteşem filmi "Mulholland Çıkmazı"nın habercisi. Hayal mi, gerçek mi? Halüsinasyon mu, kabus mu? Bilinçaltının yönetmeni David Lynch'in en gerilimli filmlerinden Kayıp Otoban gizemli olduğu kadar etkileyici.
Diğer Bilgileri:"Ciby 2000 ve Asymmetrical sunar" -- kap.
"Dehşet verici bir erotizm, şiddet, kimlik değişimi ve vahşi bir sondan oluşan yapboz - The New York Times" -- kap.
Fiziksel Özellikler:1 videodisk (128 dakika) : sesli,renkli ; 4 3/4 inç.
Materyal Türü:DVD ; geniş ekran (2.35:1), 5.1 Dolby Digital.
Ürün Dizini:Yönetmen David Lynch ; senaryo Barry Gifford ; yapımcı Deepak Nayar, Tom Sternberg, Mary Sweeney ; müzik Angelo Badalamenti ; kurgu Mary Sweeney ; görüntü yönetmeni Peter Deming.