Ölümcül deney : Dejenerasyon Resident evil : Degeneration /

Bir zombi saldırısı Harvardville Havaalanı'na kaosu getirir. 7 yıl önce Raccoon şehri trajedisi sırasında karanlık işlere bulaşmasıyla ünlü Umbrella Şirketi'ne karşı savaşmış olan Leon S. Kennedy ve Claire Redfield şimdi geri döndü. Yüksek oktanlı Ölümcül Deney stiliyle şimdi, Raccoon Şehr...

Ful tanımlama

Detaylı Bibliyografya
Kurumsal yazarlar: Sony Pictures Home Entertainment (Firm), Tiglon (Firma)
Diğer Yazarlar: Kamiya, Makoto, (yönetmen), Kobayashi, Hiroyuki, (yapımcı), Ueki, Hidenor, (yardımcı yapımcı), Suga, Shotaro, (senaryo), Takahashi, Tetsuya, (müzik), Tsuruoka, Yota, (ses yönetmeni), Tsujimoto, Haruhiro, (yapım sorumlusu), Court, Alyson, (oyuncu), Mercier, Paul, (oyuncu), Bailey, Laura, (oyuncu), Smith, Roger Craig, (oyuncu)
Materyal Türü: DVD
Dil:English
Turkish
Czech
Hungarian
Polish
Konular:
Diğer Bilgiler
Özet:Bir zombi saldırısı Harvardville Havaalanı'na kaosu getirir. 7 yıl önce Raccoon şehri trajedisi sırasında karanlık işlere bulaşmasıyla ünlü Umbrella Şirketi'ne karşı savaşmış olan Leon S. Kennedy ve Claire Redfield şimdi geri döndü. Yüksek oktanlı Ölümcül Deney stiliyle şimdi, Raccoon Şehri'nde ailesi öldürülen ve bunun için intikam arayan zorlu bir savaşçıya karşı savaşmak için hazırlar. Ölümcül G Virüsü serbest bırakılmıştır ve mutasyona uğramış yeni canavar kana susamış haldedir. Acaba Claire ve Leon tarih kendini tekrar etmeden önce bu virüsü yok etmeyi başarabilecekler mi?
Diğer Bilgileri:"Capcom&Sony Pictures Entertainment (Japan) sunar" -- kap.
"Bir Resident Evil Cg Film Partners yapımı" -- kap.
"Dur durak bilmeyen bir aksiyon, çılgın anlar. Degeneration klasik bir Ölümcül Deney şovu!" -- kap.
Fiziksel Özellikler:1 videodisk (92 dakika) : sesli,renkli ; 4 3/4 inç.
Materyal Türü:DVD ; geniş ekran (1.78:1), 5.1 Dolby Digital.
Ürün Dizini:Yönetmen Makoto Kamiya ; senaryo Shotaro Suga ; yapımcı Hiroyuki Kobayashi ; yardımcı yapımcı Hidenor Ueki ; müzik Tetsuya Takahashi ; ses yönetmeni Yota Tsuruoka ; sound dizayn Koji Kasamatsu ; yapım sorumlusu HaruhiroTsujimoto.