Ölümden sonra Resident evil /

Umbrella Corporation'ın ana karargahına tek başına bir saldırıda bulunan Alice (Milla Jovovich), bunun ardından insan üstü güçlerini kaybetmiştir. T-virüsünün sebep olduğu zombilerden kaçan Alice, şimdi de Claire Redfield (Ali Larter) ve onun kardeşi Chris (Wentworth Miller) ile birlik olur.Hep...

Ausführliche Beschreibung

Bibliographische Detailangaben
Körperschaften: Screen Gems Davis Films, As Sanat.
Weitere Verfasser: Anderson, Paul, 1965- (yazan ve yönetmen), Roberts, Shawn, (oyuncu), Peris-Mencheta, Sergio, (oyuncu), Locke, Spencer, (oyuncu), Kodje, Boris, (oyuncu), Miller, Wentworth, 1972- (oyuncu), Cook, Robin D., (kast), Smith, Suzanne M., (kast), Bolt, Jeremy, (yapımcı), Howie, Niven, (editör), Jovovich, Milla, (oyuncu), Larter, Ali, 1976- (oyuncu), Coates, Kim, 1959- (oyuncu)
Format: DVD
Sprache:English
Turkish
Schlagworte:
Beschreibung
Zusammenfassung:Umbrella Corporation'ın ana karargahına tek başına bir saldırıda bulunan Alice (Milla Jovovich), bunun ardından insan üstü güçlerini kaybetmiştir. T-virüsünün sebep olduğu zombilerden kaçan Alice, şimdi de Claire Redfield (Ali Larter) ve onun kardeşi Chris (Wentworth Miller) ile birlik olur.Hep beraber terkedilmiş bir hapishaneye sığınırlar. Burada Arcadia'nın güvenliğini tehdit eden vahşi zombilere karşı amansız bir mücadele vereceklerdir. Alice ve arkadaşları ölümcül bir tuzağa düşmek üzerelerdir.
Beschreibung:"Screen Gems Davis Films / Impact Pictures inc. Constantin Film International gmbh sunar" -- kap.
"Bir Constantin Film International gmbh / Davis Films / Impact Pictures inc. yapımı" -- kap.
"İlk filmden beri izlediğim en iyi "Resident Evil" filmi... Giderek gözden düşen "Resident Evil" serisine güçlü bir hayat öpücüğü veriyor...- Burak Göral, Arka Pencere" -- kap.
Beschreibung:1 videodisk (96 dakika) : sesli,renkli ; 4 3/4 inç.
Format:DVD ; geniş ekran (2.35:1), 5.1 Dolby Digital.
Zielpublikum:13 yaş ve üzeri için. 15 yaş altı izleyici kitlesi aile eşliğinde izleyebilir.
Produktionsangaben:Yazan ve yönetmen Paul W.S. Anderson ; editör Niven Howie ; yapımcı Jeremy Bolt, Paul W.S. Anderson, Robert Kulzer, Don Carmody, Bernd Fichinger, Samuel Hadida ; yapım tasarım Arv Grewal ; görüntü yönetmeni Glen Macpherson ; kast Robin D. Cook, Suzanne M. Smith.