Gelecek uzun sürer

İstanbul'da bir üniversitede müzik araştırmaları yapan Sumru, etnomüzikoloji tezi için Güneydoğu'ya doğru yolculuğa çıkar. Kısa süreliğine çıktığı bu yolculuk, hayatının en uzun yolculuğuna dönüşür. Summru'nun yolu Diyarbakır sokaklarında korsan DVD satan Ahmet'le, Diyarbakır...

وصف كامل

التفاصيل البيبلوغرافية
مؤلفون مشاركون: Nar Film, Tiglon (Firma)
مؤلفون آخرون: Özcan, Alper (yazar, yönetmen), Çelik, Ersin (yapımcı), Alper, Soner (yapımcı), Gürsel, Gaye (oyuncu), Ordu, Durukan (oyuncu), Seropyan, Sarkis (oyuncu)
التنسيق: قرص فيديو رقمي
اللغة:Turkish
الموضوعات:
الوصف
الملخص:İstanbul'da bir üniversitede müzik araştırmaları yapan Sumru, etnomüzikoloji tezi için Güneydoğu'ya doğru yolculuğa çıkar. Kısa süreliğine çıktığı bu yolculuk, hayatının en uzun yolculuğuna dönüşür. Summru'nun yolu Diyarbakır sokaklarında korsan DVD satan Ahmet'le, Diyarbakır'da tek başına kalmış yıkık dökük kilisenin bekçisi olan Antranik Amca'yla ve bölgedeki 'adı konulmamış savaşa' tanıklık eden pek çok kişiyle kesişir. Sumru, üç ay boyunca kaldığı Diyarbakır'da ağıtların hikayeleini ararken kendi ertelediği acısıyla da yüzleşecektir.
وصف المادة:"Sonbahar'ın yönetmeni Özcan Alper'den Gelecek Uzun Sürer" --kap.
"Özel seçenekler fotoğraf gelerisi, çıkarılmış sahneler, kamera arkası, GElecek uzun sürer tanıtımları, sinema fragmanı" --kap.
وصف مادي:1 videodisk (108 dakika) : sesli, renkli ; 4 3/4 inç
التنسيق:DVD, görüntü formatı 16x9.
اعتمادات الإنتاج:Kurgu Ayhan Ergürsel ; görüntü yönetmeni Feza Çaldıran ; yapımcı Ersin Çelik, Soner Alper ; yazar ve yönetmen Özcan Alper.