Gelecek uzun sürer

İstanbul'da bir üniversitede müzik araştırmaları yapan Sumru, etnomüzikoloji tezi için Güneydoğu'ya doğru yolculuğa çıkar. Kısa süreliğine çıktığı bu yolculuk, hayatının en uzun yolculuğuna dönüşür. Summru'nun yolu Diyarbakır sokaklarında korsan DVD satan Ahmet'le, Diyarbakır...

Ful tanımlama

Detaylı Bibliyografya
Kurumsal yazarlar: Nar Film, Tiglon (Firma)
Diğer Yazarlar: Özcan, Alper (yazar, yönetmen), Çelik, Ersin (yapımcı), Alper, Soner (yapımcı), Gürsel, Gaye (oyuncu), Ordu, Durukan (oyuncu), Seropyan, Sarkis (oyuncu)
Materyal Türü: DVD
Dil:Turkish
Konular:
Diğer Bilgiler
Özet:İstanbul'da bir üniversitede müzik araştırmaları yapan Sumru, etnomüzikoloji tezi için Güneydoğu'ya doğru yolculuğa çıkar. Kısa süreliğine çıktığı bu yolculuk, hayatının en uzun yolculuğuna dönüşür. Summru'nun yolu Diyarbakır sokaklarında korsan DVD satan Ahmet'le, Diyarbakır'da tek başına kalmış yıkık dökük kilisenin bekçisi olan Antranik Amca'yla ve bölgedeki 'adı konulmamış savaşa' tanıklık eden pek çok kişiyle kesişir. Sumru, üç ay boyunca kaldığı Diyarbakır'da ağıtların hikayeleini ararken kendi ertelediği acısıyla da yüzleşecektir.
Diğer Bilgileri:"Sonbahar'ın yönetmeni Özcan Alper'den Gelecek Uzun Sürer" --kap.
"Özel seçenekler fotoğraf gelerisi, çıkarılmış sahneler, kamera arkası, GElecek uzun sürer tanıtımları, sinema fragmanı" --kap.
Fiziksel Özellikler:1 videodisk (108 dakika) : sesli, renkli ; 4 3/4 inç
Materyal Türü:DVD, görüntü formatı 16x9.
Ürün Dizini:Kurgu Ayhan Ergürsel ; görüntü yönetmeni Feza Çaldıran ; yapımcı Ersin Çelik, Soner Alper ; yazar ve yönetmen Özcan Alper.