Elm sokağında kabus A Nightmare on Elm Street/

Aynı sokakta yaşayan beş arkadaş, rüyalarında biçimsiz yüzlü, elinde ucu bıçaklı bir bahçıvan eldiveni olan korkunç bir adamı görmektedir. Bu adam her birinin rüyalarını ele geçirir ve hayatlarını cehenneme çevirir, tek çareleri ise uyanmaktır. Ancak içlerinden biri öldüğünde rüyalarının aslında g...

وصف كامل

التفاصيل البيبلوغرافية
مؤلف مشترك: Tiglon (Firm).
مؤلفون آخرون: Bay, Michael. (yapımcı), Form, Andrew (yapımcı), Fuller, Brad (yapımcı), Jablonsky, Steve (müzik), Scantlebury, Glen (kurgu), Cutter, Jeff (görüntü yönetmeni), Bayer, Samuel (yönetmen), Haley, Jackie Earle, 1961- (oyuncu), Mara, Rooney (oyuncu), Cassidy, Katie (oyuncu), Dekker, Thomas, 1987-, Lutz, Kellan (oyuncu), Gallner, Kyle, (oyuncu)
التنسيق: قرص فيديو رقمي
اللغة:Multiple
Turkish
English
Polish
سلاسل:Nightmare on Elm Street collection
الموضوعات:
الوصف
الملخص:Aynı sokakta yaşayan beş arkadaş, rüyalarında biçimsiz yüzlü, elinde ucu bıçaklı bir bahçıvan eldiveni olan korkunç bir adamı görmektedir. Bu adam her birinin rüyalarını ele geçirir ve hayatlarını cehenneme çevirir, tek çareleri ise uyanmaktır. Ancak içlerinden biri öldüğünde rüyalarının aslında gerçek olduğunun ve hayatta kalmanın tek yolunun ise uyanık kalmak olduğunu farkederler. Geçmişlerinde işledikleri hatanın cezasını çekmelerinin zamanı gelmiştir. Kurtulabilmek için, iç dünyalarında şimdiye kadar gördükleri en dolambaçlıkabuslardan birine dalarlar. Bu korku klasiğinin yenilenmiş güncel versiyonunda Jackie Earle Haley efsanevi cani Freddy Krueger rolüyle karşınızda.
وصف المادة:Bir Platinum Dunes yapımı olan Elm Sokağında kabus filmini New Line Cinema sunar.
"Freddy Krueger Doğuyor. Yapımcıların Jackie Earle Haley'den yepyeni bir Freddy Krueger yaratmasına ve bu korkunç seriyi yeniden nasıl canlandırdıklarına tanık olun." --kap.
وصف مادي:1 videodisk (91 dakika) : sesli, renkli ; 4 3/4 inç.
التنسيق:DVD 16x9 ; renkli tüm tv ekranları için uygundur
جمهور:Bir dizi kanlı şiddet ve cinsellik sahneleri içerir.
اعتمادات الإنتاج:Müzik Steve Jablonsky ; kurgu Glen Scantlebury ; görüntü yönetmeni Jeff Cutter ; yardımcı yapımcı John Rickard ; yazan Wesley Strick ; yapımcılar Michael Bay, Andrew Form, Brad Fuller ; yönetmemn Samuel Bayer.