Elm sokağında kabus A Nightmare on Elm Street/

Aynı sokakta yaşayan beş arkadaş, rüyalarında biçimsiz yüzlü, elinde ucu bıçaklı bir bahçıvan eldiveni olan korkunç bir adamı görmektedir. Bu adam her birinin rüyalarını ele geçirir ve hayatlarını cehenneme çevirir, tek çareleri ise uyanmaktır. Ancak içlerinden biri öldüğünde rüyalarının aslında g...

Ful tanımlama

Detaylı Bibliyografya
Müşterek Yazar: Tiglon (Firm).
Diğer Yazarlar: Bay, Michael. (yapımcı), Form, Andrew (yapımcı), Fuller, Brad (yapımcı), Jablonsky, Steve (müzik), Scantlebury, Glen (kurgu), Cutter, Jeff (görüntü yönetmeni), Bayer, Samuel (yönetmen), Haley, Jackie Earle, 1961- (oyuncu), Mara, Rooney (oyuncu), Cassidy, Katie (oyuncu), Dekker, Thomas, 1987-, Lutz, Kellan (oyuncu), Gallner, Kyle, (oyuncu)
Materyal Türü: DVD
Dil:Multiple
Turkish
English
Polish
Seri Bilgileri:Nightmare on Elm Street collection
Konular:
Diğer Bilgiler
Özet:Aynı sokakta yaşayan beş arkadaş, rüyalarında biçimsiz yüzlü, elinde ucu bıçaklı bir bahçıvan eldiveni olan korkunç bir adamı görmektedir. Bu adam her birinin rüyalarını ele geçirir ve hayatlarını cehenneme çevirir, tek çareleri ise uyanmaktır. Ancak içlerinden biri öldüğünde rüyalarının aslında gerçek olduğunun ve hayatta kalmanın tek yolunun ise uyanık kalmak olduğunu farkederler. Geçmişlerinde işledikleri hatanın cezasını çekmelerinin zamanı gelmiştir. Kurtulabilmek için, iç dünyalarında şimdiye kadar gördükleri en dolambaçlıkabuslardan birine dalarlar. Bu korku klasiğinin yenilenmiş güncel versiyonunda Jackie Earle Haley efsanevi cani Freddy Krueger rolüyle karşınızda.
Diğer Bilgileri:Bir Platinum Dunes yapımı olan Elm Sokağında kabus filmini New Line Cinema sunar.
"Freddy Krueger Doğuyor. Yapımcıların Jackie Earle Haley'den yepyeni bir Freddy Krueger yaratmasına ve bu korkunç seriyi yeniden nasıl canlandırdıklarına tanık olun." --kap.
Fiziksel Özellikler:1 videodisk (91 dakika) : sesli, renkli ; 4 3/4 inç.
Materyal Türü:DVD 16x9 ; renkli tüm tv ekranları için uygundur
İzleyiciler:Bir dizi kanlı şiddet ve cinsellik sahneleri içerir.
Ürün Dizini:Müzik Steve Jablonsky ; kurgu Glen Scantlebury ; görüntü yönetmeni Jeff Cutter ; yardımcı yapımcı John Rickard ; yazan Wesley Strick ; yapımcılar Michael Bay, Andrew Form, Brad Fuller ; yönetmemn Samuel Bayer.