Maymunlar Gezegeni Planet of the apes

2029 yılında gezegenler arasındaki düşman gemilerinin keşfi şempanze pilotlartarafından Oberon adlı uzay istasyonunda yapılmaktadır. Böyle bir görev esnasında şempanzelerden biri merkez üsle iletişimi kaybeder ve radarda kaybolur... Korkusuz astronot Leo Davidson bir kurtarma operasyonu başlatır ve...

Ful tanımlama

Detaylı Bibliyografya
Kurumsal yazarlar: Twentieth Century Fox Home Entertainment, Inc., Kanal D Home Video.
Diğer Yazarlar: Zanuck, Richard O., Burton, Tim.
Materyal Türü: DVD
Dil:Turkish
English
Czech
Hungarian
Polish
Konular:
Diğer Bilgiler
Özet:2029 yılında gezegenler arasındaki düşman gemilerinin keşfi şempanze pilotlartarafından Oberon adlı uzay istasyonunda yapılmaktadır. Böyle bir görev esnasında şempanzelerden biri merkez üsle iletişimi kaybeder ve radarda kaybolur... Korkusuz astronot Leo Davidson bir kurtarma operasyonu başlatır ve dünyadaki vahşi ormanları andıranbir gezegene düşer. Leo şaşırarak farkeder ki bu gezegende İngilizce konuşan maymunlar ve ilkel insanlar bulunmaktadır. Asi İnsanlar ve insanlara sempati duyan maymunlardan bir takım oluşturan Leo, onların da yardımıyla Oberon'la tekrar bağlantıya geçmeye çalışır. Fakat bu amacı beklenmedik bir keşif yapınca değişir. Leo artık yıkıcı maymunların gücüne karşı bi isyan başlatmak zorundadır. Bu isyan, insanoğluna ya özgürlüğünü kazandıracak ya da tam olarak yok olmasına neden olacaktır.
Diğer Bilgileri:Pierre Boulle romanından uyarlama.
Fiziksel Özellikler:1 videodisk (115 dakika) : sesli, renkli ; 4 3/4 in.
Materyal Türü:DVD, Görüntü formatı 16x9 2.35:1
İzleyiciler:Genel izleyici kitlesi içindir.
Ürün Dizini:twenty Centur Fox sunar ;bir Zanuck Company yapımı ; bir Tim Burton filmi ; özel makyaj efektleri tasarımı Rick Baker ; özel animasyon ve görsel efektler Industrial Light&Magic ; müzik Danny Elfman ; kostüm tasarım Colleen Atwood ; film editörü Chris Lebenzon A.C.E ; yapım tasarım Rick Heinrichs ; görüntü yönetmeni Philippe Rousselot ; yapım Richard o. Zanuck ; senaryoWilliam Broyles, Jr. ve Lawrence Konner & Mark Rosenthal ; yönetmen Tim Burton.