Her şeyin bir adabı var: görgü ve yaşam rehberi/
Main Author: | |
---|---|
Other Authors: | |
Format: | Book |
Language: | Turkish |
Published: |
İstanbul
Alfa Basım Yayım,
2005.
|
Series: | Alfa yayınları; Başvuru-hobi;
1513. |
Subjects: |
Table of Contents:
- Hangi yemek hangi çatalla yenir?-Hangi yemekle hangi şarap içilir?-Papyon nasıl bağlanır, smokin nerelerde giyilir?-Davetiye nasıl yazılır?-Daveti reddetmenin en kibar yolu nedir?-Şarap satın alırken ve saklarken nelere dikkat edilmeli?-Kim, kime, nasıl tanıştırılır?-Yemeklerde asla yapılmayacaklar nelerdir?-Istakoz nasıl yenir?-Yer müşiri ne işe yarar?-Etkili bir CV nasıl yazılır?-Hangi çiçek ne anlama gelir?.