Her şeyin bir adabı var: görgü ve yaşam rehberi/

Bibliographic Details
Main Author: Özaltın, Şenay Duru
Other Authors: Gürtuna, Rana.
Format: Book
Language:Turkish
Published: İstanbul Alfa Basım Yayım, 2005.
Series:Alfa yayınları; Başvuru-hobi; 1513.
Subjects:
Table of Contents:
  • Hangi yemek hangi çatalla yenir?-Hangi yemekle hangi şarap içilir?-Papyon nasıl bağlanır, smokin nerelerde giyilir?-Davetiye nasıl yazılır?-Daveti reddetmenin en kibar yolu nedir?-Şarap satın alırken ve saklarken nelere dikkat edilmeli?-Kim, kime, nasıl tanıştırılır?-Yemeklerde asla yapılmayacaklar nelerdir?-Istakoz nasıl yenir?-Yer müşiri ne işe yarar?-Etkili bir CV nasıl yazılır?-Hangi çiçek ne anlama gelir?.