Her şeyin bir adabı var: görgü ve yaşam rehberi/

Detaylı Bibliyografya
Yazar: Özaltın, Şenay Duru
Diğer Yazarlar: Gürtuna, Rana.
Materyal Türü: Kitap
Dil:Turkish
Baskı/Yayın Bilgisi: İstanbul Alfa Basım Yayım, 2005.
Seri Bilgileri:Alfa yayınları; Başvuru-hobi; 1513.
Konular:
İçindekiler:
  • Hangi yemek hangi çatalla yenir?-Hangi yemekle hangi şarap içilir?-Papyon nasıl bağlanır, smokin nerelerde giyilir?-Davetiye nasıl yazılır?-Daveti reddetmenin en kibar yolu nedir?-Şarap satın alırken ve saklarken nelere dikkat edilmeli?-Kim, kime, nasıl tanıştırılır?-Yemeklerde asla yapılmayacaklar nelerdir?-Istakoz nasıl yenir?-Yer müşiri ne işe yarar?-Etkili bir CV nasıl yazılır?-Hangi çiçek ne anlama gelir?.