Her şeyin bir adabı var: görgü ve yaşam rehberi/
Yazar: | |
---|---|
Diğer Yazarlar: | |
Materyal Türü: | Kitap |
Dil: | Turkish |
Baskı/Yayın Bilgisi: |
İstanbul
Alfa Basım Yayım,
2005.
|
Seri Bilgileri: | Alfa yayınları; Başvuru-hobi;
1513. |
Konular: |
İçindekiler:
- Hangi yemek hangi çatalla yenir?-Hangi yemekle hangi şarap içilir?-Papyon nasıl bağlanır, smokin nerelerde giyilir?-Davetiye nasıl yazılır?-Daveti reddetmenin en kibar yolu nedir?-Şarap satın alırken ve saklarken nelere dikkat edilmeli?-Kim, kime, nasıl tanıştırılır?-Yemeklerde asla yapılmayacaklar nelerdir?-Istakoz nasıl yenir?-Yer müşiri ne işe yarar?-Etkili bir CV nasıl yazılır?-Hangi çiçek ne anlama gelir?.