Bir ihtilalcinin serüvenleri : doğmayan hürriyet ve yarıda kalan ihtilal /

Bibliographic Details
Main Author: Amca, Hasan, 1884-1961
Other Authors: Kabacalı, Alpay, 1942-2014
Format: Book
Language:Turkish
Published: İstanbul: Gürer, 2007.
Edition:3.bs.
Series:Gürer Yayınları; Araştırma-İnceleme; 15.
Subjects:
LEADER 01136cam a2200301 a 4500
001 60510
003 TRMEMSKU
005 20190719152446.0
008 160908s2007 tu 00000 tur
020 |a 9789944002387 
040 |a TRMEMSKU 
049 |a TR7VH 
050 0 0 |a DR583   |b .A43 2007 
100 1 |9 128459  |a Amca, Hasan,  |d 1884-1961 
245 1 0 |a Bir ihtilalcinin serüvenleri :  |b doğmayan hürriyet ve yarıda kalan ihtilal /  |c [Hasan Amca] ; [yayına hazırlayan] Alpay Kabacalı. 
246 1 4 |a Doğmayan hürriyet ve yarıda kalan ihtilal 
250 |a 3.bs. 
260 |a İstanbul:  |b Gürer,  |c 2007. 
300 |a 232 s.:  |b res.;  |c 22 cm. 
440 0 |a Gürer Yayınları;  |v 15.  |p Araştırma-İnceleme;  |n 5.  |9 266152 
504 |a Bibliyografya var. 
600 1 0 |a Amca, Hasan,  |d 1884-1961  |x Siyasal ve sosyal görüşleri.  |9 209837 
650 4 |a Devrimciler  |z Türkiye  |x Siyasal aktivite  |x Tarih  |y 20.yy.  |9 209838 
651 4 |a Türkiye  |x Politika ve devlet yönetimi  |y 1909-1918.  |9 262847 
651 4 |a Türkiye  |x Tarih  |x Mehmed V, 1909-1918.  |9 196676 
700 1 |9 44110  |a Kabacalı, Alpay,  |d 1942-2014 
942 |2 lcc  |c KT 
999 |c 53190  |d 53190