|
|
|
|
LEADER |
01201cam a2200361 i 4500 |
003 |
TRMEMSKU |
005 |
20210315132436.0 |
008 |
041218s2003 tu a b 00100 tur d |
020 |
|
|
|a 9753637551
|
020 |
|
|
|a 9789753637558
|
035 |
|
|
|a (OCoLC)
|
040 |
|
|
|a TRMEMSKU
|b tur
|c TR7VH
|e rda
|
041 |
0 |
|
|a tur
|
049 |
|
|
|a TR7VH
|
050 |
0 |
0 |
|a SF274.T9
|b Ü68 2003
|
100 |
1 |
|
|9 79679
|a Ünsal, Artun,
|d 1942-
|e yazar
|
245 |
1 |
0 |
|a Süt uyuyunca :
|b Türkiye peynirleri /
|c Artun Ünsal.
|
246 |
3 |
0 |
|a Türkiye peynirleri
|
250 |
|
|
|a 4. baskı.
|
264 |
|
1 |
|a İstanbul :
|b Yapı Kredi Yayınları,
|c 2003.
|
300 |
|
|
|a 221 sayfa :
|b resim ;
|c 21 cm.
|
336 |
|
|
|2 rdacontent
|a TX
|
337 |
|
|
|2 rdamedia
|a UMD
|
338 |
|
|
|2 rdacarrier
|a VLM
|
490 |
0 |
|
|a Yapı Kredi Yayınları ; 1339
|
500 |
|
|
|a Dizin var.
|
504 |
|
|
|a Bibliyografya (sayfa 216-221)
|
650 |
|
0 |
|9 64204
|a Cheese
|z Turkey
|
650 |
|
0 |
|9 177082
|a Cheese industry
|z Turkey
|x History
|
650 |
|
0 |
|9 149201
|a Cooking (Cheese)
|
942 |
|
|
|2 lcc
|c KT
|
999 |
|
|
|c 33351
|d 33351
|
952 |
|
|
|0 0
|1 0
|2 lcc
|4 0
|6 SF0274 T9 Ü00068 02003
|7 0
|8 NFIC
|9 51529
|a MK
|b MK
|c MK
|d 2004-12-08
|e S
|l 5
|m 1
|o SF274.T9 Ü68 2003
|p 0065020
|r 2021-03-12
|s 2018-11-22
|t k.1
|y KT
|x 2004-12-08
|