Dokuz ekmeklik buğday çeşidine kahverengi PAS'a (Puccinia recondita) karşı dayanıklılığın kalıtımı üzerinde araştırmalar/
Главный автор: | Altay, Fahri |
---|---|
Другие авторы: | Demir, İbrahim (Tez Dnş.) |
Формат: | Tez |
Язык: | Turkish |
Опубликовано: |
Eskişehir :
Zirai Araştırma Enstitüsü ,
1977.
|
Предметы: |
Схожие документы
-
Bazı antibiyotiklerin humoral ve sellüler bağışıklık üzerinde etkileri /
по: Baybek, Hülya
Опубликовано: (1999) -
Thomas Hardy'nin başlıca romanlarında birey ve toplum uyumsuzluğu /
по: Karakuzu, Melih
Опубликовано: (1994) -
Preparation and characterisation of n-CdS/p-CdTe thin film solar cells /
по: Bayhan, Murat
Опубликовано: (1994) -
15. yüzyıl Osmanlı müzik eğitimi /
по: Akkaynak, Özlem
Опубликовано: (2000) -
The problem of modernity and identity in Turkey /
по: Ertuğrul, Gökçen
Опубликовано: (2000)