Berlin kaplanı

Ayhan Kaplan Berlin'de yaşayan, geçimini boksörlük ve bodyguardlık yaparak sağlayan bir Türk vatandaşıdır. Ayhan (Ata Demirer) ve antrenörü Cemal (Tarık Ünlüoğlu) için işler pek yolunda gitmemektedir. İkisi de artık hayattan bir mucize beklemektedir. Filmimiz olası bir mucize ihtimalini anlatma...

Ful tanımlama

Detaylı Bibliyografya
Kurumsal yazarlar: BKM Film., İmaj Film., Tiglon (Firm).
Diğer Yazarlar: Algül, Hakan, (yönetmen), Demirer, Ata, 1972- (senaryo ve oyuncu), Akpınar, Necati, 1962- (yapımcı), Ödemiş, Funda, (idari yapımcı), Esen, Filiz, (saç makyaj), Gökçen, Mustafa, (kurgu), Atakoğlu, Fahir, (müzik), Polat, Tural, (sanat yönetmeni), Bilgiç, Necati, (oyuncu), Ünlüoğlu, Tarık, 1957-2019 (oyuncu), Yalçın, Nihal, (oyuncu), Türkad, Özlem, (oyuncu), Aran, Mert, (oyuncu), Özbayer, Cemil, (oyuncu)
Materyal Türü: DVD
Dil:Turkish
English
Konular:
Diğer Bilgiler
Özet:Ayhan Kaplan Berlin'de yaşayan, geçimini boksörlük ve bodyguardlık yaparak sağlayan bir Türk vatandaşıdır. Ayhan (Ata Demirer) ve antrenörü Cemal (Tarık Ünlüoğlu) için işler pek yolunda gitmemektedir. İkisi de artık hayattan bir mucize beklemektedir. Filmimiz olası bir mucize ihtimalini anlatmaktadır.
Diğer Bilgileri:"Kamera arkası, kullanılmayan sahneler, video klip / sabır, sinema fragmanları" -- kap.
"Bkm Film sunar" -- kap.
Fiziksel Özellikler:1 videodisk (99 dakika) : sesli, renkli ; 4 3/4 inç.
Materyal Türü:DVD : [ 1.85:1 geniş ekran].
Ürün Dizini:Yönetmen Hakan Algül ; senaryo Ata Demirer ; yapımcı Necati Akpınar ; idari yapımcı Funda Ödemiş ; görüntü yönetmeni Gökhan Atılmış ; kostüm Funda Büyüktunalıoğlu ; saç makyaj Filiz Esen ; kurgu Mustafa Gökçen ; müzik Fahir Atakoğlu ; sanat yönetmeni Tural Polat.