|
|
|
|
LEADER |
01870nam a2200409 i 4500 |
001 |
18247671 |
003 |
TRMEMSKU |
005 |
20190621145935.0 |
008 |
190430s2012 tu a b 100 0 tur d |
010 |
|
|
|a 2013324104
|
020 |
|
|
|a 9786056157158
|
035 |
|
|
|a (OCoLC)ocn843118401
|
040 |
|
|
|a TRMEMSKU
|b tur
|e rda
|c TRMEMSKU
|
041 |
0 |
|
|a tur
|a eng
|
043 |
|
|
|a a-tu---
|
049 |
|
|
|a TR7VH
|
050 |
0 |
0 |
|a GT2853.T9
|b T874 2010
|
111 |
2 |
|
|a Türk Mutfak Kültürü Sempozyumu (Osmanlı Mutfak Kültürü)
|n (1. :
|d 2010 :
|c Bilecik)
|9 279599
|
245 |
1 |
0 |
|a 1. Türk Mutfak Kültürü Sempozyumu (Osmanlı Mutfak Kültürü) :
|b 14-15 Ekim 2010 - Bilecik = 1st Symposium on the Turkish (Ottoman) Culinary Culture /
|c yayına hazırlayanlar Arif Bilgin, Özge Samancı.
|
246 |
3 |
|
|a Birinci Türk Mutfak Kültürü Sempozyumu (Osmanlı Mutfak Kültürü)
|
246 |
1 |
3 |
|a First Symposium on the Turkish (Ottoman) Culinary Culture
|
246 |
2 |
1 |
|a 1st Symposium on the Turkish (Ottoman) Culinary Culture
|
264 |
|
1 |
|a Bilecik :
|b Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Yayınları,
|c 2012.
|
300 |
|
|
|a [6], 500 sayfa :
|b resim ;
|c 24 cm.
|
336 |
|
|
|2 rdacontent
|a TX
|
337 |
|
|
|2 rdamedia
|a UMD
|
338 |
|
|
|2 rdacarrier
|a VLM
|
490 |
0 |
|
|a Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Yayınları. Sempozyum ve konferanslar serisi ; 4
|
504 |
|
|
|a Bibliyografyaları var.
|
650 |
|
0 |
|a Coffeehouses
|z Turkey
|x History
|v Congresses
|9 279601
|
650 |
|
0 |
|a Food habits
|z Turkey
|x History
|v Congresses
|9 279602
|
650 |
|
0 |
|a Cooking (Turkey)
|x History
|v Congresses
|9 279603
|
700 |
|
|
|9 180822
|a Samancı, Özge
|e hazırlayan
|
700 |
1 |
|
|9 113637
|a Bilgin, Arif,
|d 1967-
|e hazırlayan
|
942 |
|
|
|2 lcc
|c KT
|
999 |
|
|
|c 76508
|d 76508
|
952 |
|
|
|0 0
|1 0
|2 lcc
|4 0
|6 GT2853 T9 T874 02010
|7 0
|8 NFIC
|9 106032
|a MK
|b MK
|c MK
|d 2019-04-30
|e B
|i 255.07.02.01.06-
|o GT2853.T9 T874 2010
|p 0115726
|r 2019-04-30
|t k.1
|w 2019-04-30
|y KT
|