İçeriği atla
Toggle navigation
VuFind
Dil
English
Deutsch
Türkçe
Русский
اللغة العربية
Tüm Alanlar
Materyal Adı
Yazar
Konu
Yer Numarası
ISBN/ISSN
Etiket
Ara
Gelişmiş
Şarap seçimleri ile deniz ürün...
Alıntıla
E-posta Gönder
Kaydı İhraç Et
İhraç Et RefWorks
İhraç Et EndNoteWeb
İhraç Et EndNote
Şarap seçimleri ile deniz ürünleri /
Detaylı Bibliyografya
Yazar:
Sadler, Claudio
(yazar)
Diğer Yazarlar:
Özükan, Nilgün
(çeviren)
Materyal Türü:
Kitap
Dil:
Turkish
English
Baskı/Yayın Bilgisi:
İstanbul :
Boyut yayın Grubu,
2009.
Konular:
Cookery (Fish)
Wine and wine making
Erişim Bilgileri
Diğer Bilgiler
Benzer Materyaller
MARC Görünümü
Benzer Materyaller
Denizden gastronomiye /
Baskı/Yayın Bilgisi: (2021)
Global wine tourism : research, management and marketing /
Baskı/Yayın Bilgisi: (2006)
Cibalikapı Balıkçısı'ndan : ot, meze, ara sıcak, balık, salata, ekmek, tatlı, likör ve kahve tarifleri... /
Yazar:: Şahin, Behzat
Baskı/Yayın Bilgisi: (2014)
Lezzetli balık ve deniz ürünleri yemekleri /
Yazar:: Ardakoç, Berrin.
Baskı/Yayın Bilgisi: (2004)
Balık: deniz kokan 80 unutulmaz tarif/
Yazar:: Adar, Gökçen, 1940-
Baskı/Yayın Bilgisi: (2008)
×
Yüklüyor......