Eşrefpaşalılar Anse sunar ; yönetmen Hüdaverdi Yavuz.

İzmir Eşrefpaşa'dan gelip İstanbul'a yerleşmiş iki arkadaştan birinin adı Tayyar (Hüseyin Soysalan), ismi gibi güç ve iktidar tutkusu ile büyük bir mafya liderine dönüşürken; Davut (Turgay Tanülkü), küçük mahallesinde kendi yağıyla kavrulmakta ve kahvesini işletmektedir. İkisi de aynı kadı...

Ausführliche Beschreibung

Bibliographische Detailangaben
Körperschaft: As Sanat.
Weitere Verfasser: Kulaksız, M. Yusuf (yapımcı), Yavuz, Hüdaverdi (yönetmen), Albayrak, Sinan Taymin, 1973- (oyuncu), Tanülkü, Turgay, 1953- (oyuncu), Tarık, Burak (senarist, oyuncu)
Format: DVD
Sprache:Turkish
Schlagworte:
Beschreibung
Zusammenfassung:İzmir Eşrefpaşa'dan gelip İstanbul'a yerleşmiş iki arkadaştan birinin adı Tayyar (Hüseyin Soysalan), ismi gibi güç ve iktidar tutkusu ile büyük bir mafya liderine dönüşürken; Davut (Turgay Tanülkü), küçük mahallesinde kendi yağıyla kavrulmakta ve kahvesini işletmektedir. İkisi de aynı kadına gönül vermiştir fakat Madam Eleni (Sermin Hürmeriç) Davut'u sevmesine rağmen Tayyarı tercih etmek durumunda kalmış ve onunla evlenmiştir. Bir de kızı Duygu (Deniz Özpınar) dünyaya gelir. Fakat Tayyar, Madam'ın gönlünün Davut'ta olduğunu hissettiğinden bunu sindiremeyip kızı ile birlikte Madam'ı yüzüstü ortada bırakır. Tayyar bir şekilde öcünü alacaktır ve bunu Davut'un evlatlığı Nusret'i (Burak Tarık) kendi yoluna çekerek yapacaktır. Mahallenin dayısı Nusret ise bir tarafta sevdiği kız, sevdiği insanlar; diğer tarafta ise para ve muktedirlik arasında kalır. Bu iki dünya arasında bocalarken mahallenin metruk camisine bir imam (Sinan Taymin Albayrak) tayin olur ve olayların seyri değişmeye başlar.
Beschreibung:1 videodisk (104 dakika.) : sesli, renkli, ; 4 3/4 inç.
Zielpublikum:13 yaş ve üzeri.
Produktionsangaben:Yapımcı M. Yusuf Kulaksız ; yönetmenHüdaverdi Yavuz.