Hayalet sürücü 2: intikam ateşi Ghost rider: spirit of vengeance /

Yılın en heyecan verici, nefesinizi kesecek filmlerinden biri olan Hayalet Sürücü 2: İntikam Ateşi'nde Nicolas Cage (İntikam Yolu, Cadılar Zamanı), efsanevi aksiyon kahramanı Johnny Blaze'i canlandırıyor. Ateş saçan ikinci kişiliği Hayalet Sürücü ile yaşamaya çalışan Blaze, üzerindeki lane...

Ful tanımlama

Detaylı Bibliyografya
Kurumsal yazarlar: As Sanat., Columbia Pictures
Diğer Yazarlar: Neveldine, Mark (yönetmen), Taylor, Brian (yönetmen), Davies, Steven Paul (yapımcı), Gimple, Scott M. (senarist), Hoffman, Seth. (senarist), Goyer, David S. (hikaye), Cage, Nicolas. 1965- (oyuncu), Elba, Idris (oyuncu), Hinds, Ciaran, 1953- (oyuncu)
Materyal Türü: DVD
Dil:Multiple
English
Turkish
Konular:
Diğer Bilgiler
Özet:Yılın en heyecan verici, nefesinizi kesecek filmlerinden biri olan Hayalet Sürücü 2: İntikam Ateşi'nde Nicolas Cage (İntikam Yolu, Cadılar Zamanı), efsanevi aksiyon kahramanı Johnny Blaze'i canlandırıyor. Ateş saçan ikinci kişiliği Hayalet Sürücü ile yaşamaya çalışan Blaze, üzerindeki lanetten sonsuza kadar kurtulma fırsatıyla karşılaşır; ama bunu yapabilmek için, Şeytan'a karşı dehşet dolu bir ölüm kalım mücadelesi verecektir. Idris Elba (Thor) ve Ciarán Hinds (Siyahlı Kadın) gibi oyuncuların yer aldığı film, çığır açan özel efektleriyle dikkat çekiyor.
Fiziksel Özellikler:1 videodisk (92 dakika) : sesli, renkli ; 4 3/4 inç.
Materyal Türü:DVD ; Dolby digital ; ekran genişliği 2.35:1.
İzleyiciler:7 yaş ve üzeri için uygundur.
Ürün Dizini:Yönetmen Mark Neveldine, Brian Taylor ; yapımcı Steven Paul ; senarist Scott M. Gimple, Seth Hoffman, David S. Goyer ; hikaye David S. Goyer.