Liman Haven /

Cayman Adaları’nda zengin bir ailenin kızı olan Andrea (Zoe Saldana) ve fakir bir balıkçı olan Shy (Orlando Bloom) yasak aşk yaşamaktadır. Ancak tutku dolu bir gecenin sonunda gelen dikkatsizlik keşfedilmelerine yol açar ve Andrea’nın ağabeyi Hammer (Anthony Mackie) Shy’dan korkunç bir intikam alır…...

Ful tanımlama

Detaylı Bibliyografya
Müşterek Yazar: Kanal D Home Video.
Diğer Yazarlar: Brennier, Robbie (yapımcı), Flowers, Frank E. (yazar, yönetmen), Paxton, Bill, 1955- (oyuncu), Bloom, Orlando. (oyuncu), Saldana, Zoë, 1978- (Aktör)
Materyal Türü: DVD
Dil:Multiple
English
Turkish
Konular:
Diğer Bilgiler
Özet:Cayman Adaları’nda zengin bir ailenin kızı olan Andrea (Zoe Saldana) ve fakir bir balıkçı olan Shy (Orlando Bloom) yasak aşk yaşamaktadır. Ancak tutku dolu bir gecenin sonunda gelen dikkatsizlik keşfedilmelerine yol açar ve Andrea’nın ağabeyi Hammer (Anthony Mackie) Shy’dan korkunç bir intikam alır…Aynı sırada iş adamı Carl Ridley (Bill Paxton) kızı Pippa (Agnes Bruckner) ile beraber FBI’dan kaçarken Cayman Adaları’na sığınır. Pippa adada Fritz (Victor Rasuk) adında küçük çapta dolandırıcılık ve hırsızlık yapan bir adamla yakınlaşmaya başlar…Bir gece kahramanlarımızın hayatları kesişecek bu kesişme sırasında ortaya çıkan gerçekler ise trajik sonuçlar doğuracaktır.
Fiziksel Özellikler:1 videodisk (95 dakika) : sesli, renkli ; 4 3/4 inç
Materyal Türü:DVD, NTSC; ekran genişliği 1.78:1; Dolby Digital stereo. surround
İzleyiciler:15 yaş ve üzeri için uygundur.
Ürün Dizini:Yapımcı Robbie Brennier ; yazar ve yönetmen Frank E. Flowers.