Kör nokta The blind side /

Michael Oher (Quintin Aaron) aile hakkında az, spor hakkında ise daha az şey biliyordu. Bu evsiz küçük adam sadece Memphis caddelerinden haberdardı. Leigh Anne Tuohy, bu genç ve onun dünyasıyla tanıştığında, Michael’ın yeni bir yuvası oldu. Tuohy ailesi yeni bir evlat, çocularsa bir erkek kardeş sah...

Ful tanımlama

Detaylı Bibliyografya
Kurumsal yazarlar: Warner Home Video (Firma)., Tiglon (Firma)
Diğer Yazarlar: Johnson, Broderick (yapımcı), Kosove, Andrew A. (yapımcı), Netter, Gil (yapımcı), Hancock, John Lee (yönetmen), Bullock, Sandra (oyuncu), McGraw, Tim, (oyuncu), Aaron, Quinton 1984- (oyuncu)
Materyal Türü: DVD
Dil:Multiple
Turkish
English
Polish
Konular:
Diğer Bilgiler
Özet:Michael Oher (Quintin Aaron) aile hakkında az, spor hakkında ise daha az şey biliyordu. Bu evsiz küçük adam sadece Memphis caddelerinden haberdardı. Leigh Anne Tuohy, bu genç ve onun dünyasıyla tanıştığında, Michael’ın yeni bir yuvası oldu. Tuohy ailesi yeni bir evlat, çocularsa bir erkek kardeş sahibi olmuştu. Gerçek bir hikayeden uyarlanan filmde Michael’ın sokaklardan, Amerikan futbolunun aranan bir yıldızı haline gelişine tanıklık edeceğiz.
The story of Michael Oher, a homeless and traumatized boy who became an All American football player and first round NFL draft pick with the help of a caring woman and her family.
Diğer Bilgileri:Michael Lewis'in "The blind side: evolution of a game" adlı romanından uyarlama.
Fiziksel Özellikler:1 videodisk (123 dakika) : sesli, renkli ; 4 3/4 in.
Materyal Türü:DVD ; 16x9 ekran genişliği ; region/bölge 2 ; dolby digital.
Ürün Dizini:Yönetmen John Lee Hancock ; yapımcılar Broderick Johnson, Andrew A. Kosove, Gil Netter.
ISBN:8697333609967