Ye dua et sev Eat pray love /

Hayatın bir eş, ev ve kariyerden ibaret olmadığına inanan Liz Gilbert (Julia Roberts) hayata karşı kabaran iştahıyla New York'tan ayrılarak kendisini bir sene sürecek bir yolculuğun içinde bulur. Gerçek aşkı bulmak, meditasyon yapmak ve güzel yemekleri tadarak kendisini yeniden keşfetmek için İ...

Ful tanımlama

Detaylı Bibliyografya
Kurumsal yazarlar: Columbia Pictures, Plan B Entertainment, Tiglon (Firm).
Diğer Yazarlar: Murphy, Ryan, (yönetmen), Salt, Jennifer, 1944- (senaryo), Gardner, Dede, (yapımcı), Bardem, Javier, 1969- (oyuncu), Roberts, Julia, 1967- (oyuncu), Franco, James, 1978- (oyuncu), Jenkins, Richard, 1947- (oyuncu), Davis, Viola, 1965- (oyuncu), Crudup, Billy, 1968- (oyuncu), Dennison, Michael, (kostüm tasarım), Buecker, Bradley, (editör), Richardson, Robert, (görüntü yönetmeni), Marianelli, Dario, (müzik)
Materyal Türü: DVD
Dil:English
Turkish
Czech
Hungarian
Konular:
Diğer Bilgiler
Özet:Hayatın bir eş, ev ve kariyerden ibaret olmadığına inanan Liz Gilbert (Julia Roberts) hayata karşı kabaran iştahıyla New York'tan ayrılarak kendisini bir sene sürecek bir yolculuğun içinde bulur. Gerçek aşkı bulmak, meditasyon yapmak ve güzel yemekleri tadarak kendisini yeniden keşfetmek için İtalya'ya, Hindistan'a ve Bali'ye gider. İlham verici gerçek bir hikayeye dayanan ve Elizabeth Gilbert'ın çok satan kitabından uyarlanan bu komedi ve aşk dolu keyifli filmde Julia Roberts'a, Javier Bardem, James Franco, Billy Crudup eşlik ediyor.
Diğer Bilgileri:"Columbia Pictures sunar" -- kap.
"Bir Plan B Entertainment yapımı" -- kap.
"Özel seçenekler : Ye dua et sev soundtrack, yönetmenin yorumları, fragmanlar" -- kap.
Fiziksel Özellikler:1 videodisk (139 dakika) : sesli,renkli ; 4 3/4 inç.
Materyal Türü:DVD ; geniş ekran (1.85:1), 5.1 Dolby Digital.
Ürün Dizini:Yönetmen Ryan Murphy ; yapımcı Dede Gardner ; senaryo Jennifer Salt ; görüntü yönetmeni Robert Richardson ; editör Bradley Buecker ; müzik Dario Marianelli ; kostüm tasarım Michael Dennison ; yapım tasarım Bill Groom.