İyi olan kazansın This means war /

Oscar ödüllü Reese Witherspoon ve ona eşlik eden Chris Pine (Star Trek) ve Tom Hardy'den aksiyon ve kahkaha dolu bir macera. Gizli ajanlar Foster (Pine) ve Tuck (Hardy) aynı anda çekici, akıllı ve seksi Lauren'a (Witherspoon) aşık olurlar. Lauren, ajanların birbirini tanıdığından habersiz...

وصف كامل

التفاصيل البيبلوغرافية
مؤلفون مشاركون: Twentieth Century-Fox Film Corporation, Tiglon (Firma)
مؤلفون آخرون: McG, (yönetmen), Simonds, Robert, 1964- (yapımcı), Smith, Will, (yapımcı), Kinberg, Simon, (yapımcı), Dowling, Timothy, 1973- (senaryo), Pine, Chris, 1980- (oyuncu), Hardy, Tom, 1977- (oyuncu), Witherspoon, Reese, 1976- (oyuncu), Schweiger, Til, 1963- (oyuncu), Beck, Christophe, 1972- (müzik), Carpenter, Russell, (görüntü yönetmeni), Gautesen, Marcus, (hikaye), Lassiter, James, (yapımcı)
التنسيق: قرص فيديو رقمي
اللغة:English
Turkish
German
الموضوعات:
الوصف
الملخص:Oscar ödüllü Reese Witherspoon ve ona eşlik eden Chris Pine (Star Trek) ve Tom Hardy'den aksiyon ve kahkaha dolu bir macera. Gizli ajanlar Foster (Pine) ve Tuck (Hardy) aynı anda çekici, akıllı ve seksi Lauren'a (Witherspoon) aşık olurlar. Lauren, ajanların birbirini tanıdığından habersiz iki sevgili adayı arasında bir karar vermeye çalışırken, Foster ve Tuck yüksek teknolojinin ve ekipmanların yardımıyla onu elde etmek için akla gelmeyecek kurnazlıklara başvururlar. En iyi aşık kazansın!
وصف المادة:"Twentieth Century Fox sunar" -- kap.
"Bir Owerbrook Entertainment / Robert Simonds Company yapımı" -- kap.
"Özel seçenekler : Silinmiş sahneler, alternatif sonlar" -- kap.
وصف مادي:1 videodisk (93 dakika) : sesli,renkli ; 4 3/4 inç.
التنسيق:DVD ; geniş ekran (2.40:1), 5.1 Dolby Digital.
اعتمادات الإنتاج:Yönetmen McG ; senaryo Timothy Dowling, Simon Kinberg ; yapımcı Robert Simonds, James Lassiter, Will Smith, Simon Kinberg ; müzik Christophe Beck ; kostüm tasarım Sophie De Rakoff ; yapım tasarım Martin Laing ; görüntü yönetmeni Russell Carpenter ; hikaye Timothy Dowling, Marcus Gautesen.