Ateşle oynayan kız The girl who played with fire /

Stieg Larsson'un tüm dünyayı kasıp kavuran bir fenomene dönüşen Millennium Üçlemesi'nin ikinci filmi Ateşle Oynayan KIz'da Lisbeth'in geçmişinin sırları aydınlanıyor. Lisbeth Salander bir yıl aradan sonra İsveç'e döner. Mikael Blomkvist ise İsveç'teki fuhuş çeteleri hak...

Ful tanımlama

Detaylı Bibliyografya
Kurumsal yazarlar: Filmpoll Stockholm Malardalen Film, Tiglon (Firma)
Diğer Yazarlar: Alfredson, Daniel, 1959- (yönetmen), Nyqvist, Michael, 1960- (oyuncu), Repace, Noomi, (oyuncu), Hallin, Annika, (oyuncu), Oscarsson, Per, (oyuncu), Endre, Lena, 1955- (oyuncu), Andersson, Peter, (oyuncu), Ebicksson, Jacob, (oyuncu), Ledarp, Sofia, (oyuncu), Garbi, Yasmine, (oyuncu), Kylen, Johan, (oyuncu), Lorentzon, Tanja, (oyuncu), Roberto, Paolo, (oyuncu), Groth, Jacob, (müzik), Morheden, Mattias, (kurgu), Mokrosinski, Peter, (görüntü yönetmeni), Robby, Cillia, (kostüm tasarımı), Lande, Tusse, (oyuncu seçimi), Frykberg, Jonas, (senarist), Staermose, Soren, (yapımcı), Gilbertsson, Jenny, (ortak yapımcı)
Materyal Türü: DVD
Dil:Swedish
Turkish
English
Konular:
Diğer Bilgiler
Özet:Stieg Larsson'un tüm dünyayı kasıp kavuran bir fenomene dönüşen Millennium Üçlemesi'nin ikinci filmi Ateşle Oynayan KIz'da Lisbeth'in geçmişinin sırları aydınlanıyor. Lisbeth Salander bir yıl aradan sonra İsveç'e döner. Mikael Blomkvist ise İsveç'teki fuhuş çeteleri hakkında bir dosya yapmak üzere çalışmalara başlamıştır.ncak çok geçmeden dosyanın muhabiri ile kız arkadaşı ölü bulunur ve silahın üzerinde Lisbeth'in parmak izine rastlanır. Polis, Lisbeth'in peşine düşer. Mikael, Lisbeth'in masum olduğundan emindir ve bunu kanıtlayabilmek için cinayetleri araştırmaya başlar. Bu araştırmalar sırasında Lisbeth'in peşindeki karanlık adamların Lisbeth'in geçmişiyle bağlantılı olduğunu farkedecektir...
Diğer Bilgileri:"Yönetmen Daniel Alfredson romanından uyarlanan Stieg Larsson Yellow Bird, Nordisk Film Zdf Enterprises Sveriges Television Zdf ve Svenska Filminstitutet tarafından desteklenen Filmpoll Stockholm Malardalen Film I Vast Spiltan Underhallning M Ab işbirliğiyle sunar" -- kap.
"Özel seçenekler : Oyuncularla röportaj, kamera arkası görüntüler, fragmanlar" -- kap.
"Ejderha Dövmeli Kız'dan daha merak uyandırıcı çünkü bu sefer gerilim kurallarıyla sadece oynamıyor, onların parlamasını sağlıyor. - Entertainment Weekly" -- kap.
"Noomi Rapace esrarengiz güzellikle vahşi gücün görülmemiş bir birleşimi. Kimseye benzemeyen bir film yıldızı. - Wall Street Journal" -- kap.
"Amansız bir gerilim! Noomi Rapace olağanüstü. - Rolling Stone" -- kap.
Fiziksel Özellikler:1 videodisk (124 dakika) : sesli,renkli ; 4 3/4 inç.
Materyal Türü:DVD ; geniş ekran (2.35:1), 5.1 Dolby Digital.
Ürün Dizini:Yönetmen Daniel Alfredson ; yapımcı Soren Staermose ; senaryo Jonas Frykberg ; müzik Jacob Groth ; kurgu Mattias Morheden ; yapım tasarımı Maria Haard, Jan-Olof Agren ; görüntü yönetmeni Peter Mokrosinski ; kostüm tasarımı Cillia Robby ; makyaj Jenny Fred ; ses tasarımı Nalle Hansen, Anders Horling ; oyuncu seçimi Tusse Lande ; yapım amiri Tobias Astrom ; yapım sorumlusu Susann Billberg Rydholm ; ortak yapımcı Jenny Gilbertsson.