Salgın The crazies /

George A. Romero'nun 1973 yapımı klasiğini, "Sahara"nın yönetmeni Breck Eisner yeniden uyarlıyor... Şehir sularına karışan ne olduğu belirsiz zehirli bir madde, kasaba sakinlerini psikopat katillere dönüştürmüştür. Bunu fark eden yetkililer, kasabayı karantinaya almaya karar verirler....

Ful tanımlama

Detaylı Bibliyografya
Kurumsal yazarlar: Overture Films, Participant Media, Kanal D Home Video.
Diğer Yazarlar: Eisner, Breck, (yönetmen), Kosar, Scott, (senaryo), Wright, Ray, (senaryo), Aguilar, Michael, (yapımcı), Georgaris, Dean, (yapımcı), Cowan, Rob, (yapımcı), Olyphant, Timothy, (oyuncu), Anderson, Joe, 1982- (oyuncu), Panabaker, Danielle, (oyuncu), Alexandre, Maxime, (görüntü yönetmeni), Fox, Billy, (kurgu), Papsidera, John, (kast), Mitchell, Radha, (oyuncu), Isham, Mark, (müzik)
Materyal Türü: DVD
Dil:English
Turkish
Konular:
Diğer Bilgiler
Özet:George A. Romero'nun 1973 yapımı klasiğini, "Sahara"nın yönetmeni Breck Eisner yeniden uyarlıyor... Şehir sularına karışan ne olduğu belirsiz zehirli bir madde, kasaba sakinlerini psikopat katillere dönüştürmüştür. Bunu fark eden yetkililer, kasabayı karantinaya almaya karar verirler. Dışarıdan bakıldığında her şeyin kusursuz gözüktüğü kasabamız sakinlerinin, kontrollerini kaybederek birer caniye dönüşmeleriyle "Amerikan Rüyası" sona erer. Salgını önlemeye çalışan askeriye, kasabaya girişi ve çıkışı engelleyince, içeride "sağlıklı" kalanlarla gözü dönmüş katiller arasında bir kargaşa başlar. İçeride mahsur kalan Şerif David Dutton (Timothy Olyphant) ve hamile eşi Judy (Radha Mitchell) ; sağlık merkezindeki asistan Becca (Danielle Panabaker) ve Şerif'in sağ kolu Russell (Joe Anderson) bir zamanlar cennet gibi olan kasabalarını artık tanıyamamaktadır. Komşularına ve arkadaşlarına güvenemeyen, yetkililer tarafından terkedilmiş bu dörtlü, kendilerini salgından korumak ve yaşadıkları kabustan kurtulmak için güç birliği yapar.
Diğer Bilgileri:"Overture Films ve Participant Media sunar" -- kap.
"Imagenation'ın katkılarıyla bir Agular / Georgaris yapımı" -- kap.
"Ekstralar : Yönetmen Breck Eisner ile kamera arkası, Paranormal hastalıklar, George A. Romero şablonu, makyaj dehası : Rob Hall iş başında, 'The Crazies' hareketli çizgi romanı : Bölüm 1 / Bölüm 2, filmin görsel efektleri, kamera arkası, fotoğraf galerisi, fragmanlar" -- kap.
Fiziksel Özellikler:1 videodisk (97 dakika) : sesli,renkli ; 4 3/4 inç.
Materyal Türü:DVD ; geniş ekran (2.35:1), 5.1 Dolby Digital.
İzleyiciler:15 yaş ve üzeri izleyici kitlesi içindir.
Ürün Dizini:Yönetmen Breck Eisner ; senaryo Scott Kosar, Ray Wright ; yapımcılar Michael Aguilar, Dean Georgaris, Rob Cowan ; görüntü yönetmeni Maxime Alexandre ; kurgu Billy Fox ; müzik Mark Isham ; kast John Papsidera ; kostüm George L. Little ; yapım tasarım Andrew Menzies.