Cinnet gecesi The incident /

Yıl 1989, Washington D.C. Toplum için tehlike oluşturan akıl hastalarının barındırıldığı yüksek güvenlikli bir akıl hastanesinde ahçı olarak çalışan George, aynı zamanda bir rock grubunda çalmaktadır. Bir gün grup elemanlarını hastaneye geçici olarak çalışmak üzere davet eder. Bu sırada büyük bir fı...

Full description

Bibliographic Details
Corporate Author: Tiglon (Firm).
Other Authors: Beji, Wassim (yapımcı), Cortes, Alexandre (yönetmen), Ivans, Rupert (oyuncu), Doughty, Kenny (oyuncu), Kennedy, Joseph (oyuncu)
Format: DVD
Language:Multiple
Turkish
English
Subjects:
Description
Summary:Yıl 1989, Washington D.C. Toplum için tehlike oluşturan akıl hastalarının barındırıldığı yüksek güvenlikli bir akıl hastanesinde ahçı olarak çalışan George, aynı zamanda bir rock grubunda çalmaktadır. Bir gün grup elemanlarını hastaneye geçici olarak çalışmak üzere davet eder. Bu sırada büyük bir fırtına kopar ve hastanenin trafosu devre dışı kalır, hastaları bakıcılardan ayıran elektrikli kapıların hepsi etkisiz hale gelir ve dış kapılar da otomatik olarak kilitlenir. George ve arkadaşları fırtına bitene kadar hastane içinde hayatta kalmak için amansız bir mücadele verecektir.
Item Description:"The Ring filminin yapımcısından gerilim yüklü, nefes nefese bir macera" --kap.
Physical Description:1 videodisk (DVD) (85 dakika) : sesli, renkli ; 4 3/4 in
Format:DVD 1.78:1 ; renkli tüm tv ekranları için uygundur
Audience:18 yaş ve üzeri için uygundur.
Production Credits:Yapımcı Wassim Beji ; yönetmen Alexandre Cortes.