Pers prensi zamanın kumları Prince of Persia, the sands of time /

Karayip Korsanları Üçlemesi ruhu bu filmle devam ediyor! Walt Disney Pictures ve Jerry Bruckheimer Films, sizi gizemliPers topraklarına doğru eğlenceli, aksiyon ve macera dolu bir yolculuğa çıkarıyor! Deli dolu prens ve gözüpek prensesin, sahibine zamanı geri alma ve dünyayı yönetme üstünlüğünü sağ...

Ful tanımlama

Detaylı Bibliyografya
Müşterek Yazar: Tiglon (Firma)
Diğer Yazarlar: Mechner, Jordan (senaryolaştıran, video oyunu yaratıcısı), Newell, Mike, 1942- (yönetmen), Gyllenhaal, Jake. (oyuncu), Kingsley, Ben, 1943- (oyuncu), Arterton, Gemma (oyuncu), Bruckheimer, Jerry, (yapımcı)
Materyal Türü: DVD
Dil:Multiple
Turkish
English
German
Hungarian
Konular:
Online Erişim:Publisher description
Diğer Bilgiler
Özet:Karayip Korsanları Üçlemesi ruhu bu filmle devam ediyor! Walt Disney Pictures ve Jerry Bruckheimer Films, sizi gizemliPers topraklarına doğru eğlenceli, aksiyon ve macera dolu bir yolculuğa çıkarıyor! Deli dolu prens ve gözüpek prensesin, sahibine zamanı geri alma ve dünyayı yönetme üstünlüğünü sağlayan sihirli bir hançeri korumak için bir arayagelmeleriyle, zamana karşı bir yarış başlar. İnanılmaz kaçış sahneleri ve beklenmedik sürprizleriyle Pers Prensi: zamanın kumları, kalp atışlarınızı hızlandıracak eğlence dolu bir macera.
Diğer Bilgileri:"Karayip korsanları'nın yapımcılarından" --kap.
"Zaman meydan oku. Sırları günışığına çıkar. Gizemin sahibi ol." --kap.
"Pers Prensi vido oyunundan uyarlanmıştır, yaratıcı Jordan Mechner." --kap.
"Özel seçenekler: Görülmemiş bir dünya: pers prensinin yapımı. Dylan ve Cole ile Blu Ray, En sevdiğin filmleri listene ekle." --kap.
Fiziksel Özellikler:1 videodisk (111 dakika)
İzleyiciler:7 yaş ve üzeri izleyici kitlesi içindir. Aile eşliğinde 13 yaş ve üzeri izleyici kitlesi içindir.
Ürün Dizini:Yapımcı Jerry Bruckheimer ; senaryolaştıran Jordan Mechner ; yönetmen Mike Newell.