Kapıdaki düşman Enemy at the gates /

"Tarihin devasa dönüm noktalarının gözalıcı canlandırması" olarak saygıyla anılan bu benzersiz epik filmi, bir yıldızlar topluluğu aydınlatıyor. Yıl 1942. Naziler Rusya'da ölümcül bir harekata girişmiştir. Kruschev'in (Bob Hoskins) liderliğindeki Stalingrad vatandaşlarıysa cesur...

Ful tanımlama

Detaylı Bibliyografya
Kurumsal yazarlar: Mandalay Pictures., Paramount Pictures., Tiglon (Firma)
Diğer Yazarlar: Schofield, John D., (yapımcı), Annaud, Jean-Jacques, (yapımcı ve yönetmen), Godard, Alain, (yapım sorumlusu), Fiennes, Joseph, 1970- (oyuncu), Weisz, Rachel, 1971- (oyuncu), Hoskins, Bob, (oyuncu), Perlman, Ron, 1950- (oyuncu), Fraisse, Robert, 1940- (görüntü yönetmeni), Boisson, Noelle, (kurgu), Dixon, Humphrey, (kurgu), Horner, James, (beste), Kroeger, Wolf, (yapım tasarım), Law, Jude, 1972- (oyuncu), Harris, Ed, 1950- (oyuncu), Yates, Janty, (kostüm tasarım)
Materyal Türü: DVD
Dil:English
Turkish
Hungarian
Polish
Konular:
Diğer Bilgiler
Özet:"Tarihin devasa dönüm noktalarının gözalıcı canlandırması" olarak saygıyla anılan bu benzersiz epik filmi, bir yıldızlar topluluğu aydınlatıyor. Yıl 1942. Naziler Rusya'da ölümcül bir harekata girişmiştir. Kruschev'in (Bob Hoskins) liderliğindeki Stalingrad vatandaşlarıysa cesur bir direnişe geçmiş, yerel halk kahramanı Vassili Zaitsev'in (Jude Law) ışığıyla tek yumruk haline gelmiştir. Uzman bir keskin nişancı olan Vassili'nin gösterdiği kahramanlıklar en yakın arkadaşı politik subay Danilov (Joseph Fiennes) tarafından yürütülen bir propaganda sayesinde efsaneleşmiştir. Vassili'yi durdurmak için Almanlar en iyi keskin nişancıları olan Albay Konig'i (Ed Harris) Stalingrad'a gönderirler. Bu sırada Vassili ve Danilov aynı güzel askere (Rachel Weisz) aşık olunca, Danilov arkadaşını Alman meslektaşıyla tek başına yüzleşmek zorunda bırakır. Şehir alevler içinde yanarken, Vassili ve Konig, cesaret, onur ve vatan uğruna çarpıştıkları bir savaşa girişip akıl dolu bir kedi fare oyununa başlar.
Diğer Bilgileri:"Paramount Pictures ve Mandalay Pictures sunar" -- kap.
"Kc Medien ve Mp Film Management'in işbirliğiyle bir Reperage yapımı" -- kap.
"Er Ryan'ı Kurtarmak'dan beri yapılan en görkemli savaş filmi. Amy Longsdorf, Gannett Newspapers" -- kap.
Fiziksel Özellikler:1 videodisk (120 dakika) : sesli,renkli ; 4 3/4 inç.
Materyal Türü:DVD ; 5.1 Dolby Digital.
İzleyiciler:13 yaş ve üzeri içindir. Şiddet unsurları içerir.
Ürün Dizini:Görüntü yönetmeni Robert Fraisse ; kurgu Noelle Boisson, Humphrey Dixon ; beste James Horner ; kostüm tasarım Janty Yates ; yapım tasarım Wolf Kroeger ; yönetmen Jean-Jacques Annaud ; yapımcı John D. Schofield ; yazan Alain Godard & Jean-Jacques Annaud.