Temel gıda mikrobiyolojisi /
Yazar: | Ray, Bibek (yazar) |
---|---|
Diğer Yazarlar: | Bhunia, Arun K. (yazar), Dilek Heperkan, Zeynep (çeviren) |
Materyal Türü: | Kitap |
Dil: | Turkish English |
Baskı/Yayın Bilgisi: |
Ankara :
Nobel Akademik,
©2016.
|
Edisyon: | Beşinci basımdan çeviri. |
Seri Bilgileri: | Yayın no ; 1636. Gıda tarım hayvancılık ; 017
|
Konular: |
Benzer Materyaller
-
Gıda mikrobiyolojisi /
Baskı/Yayın Bilgisi: (2017) -
Gıda mikrobiyolojisi : gıda endüstrisi için temel esaslar ve uygulamalar /
Yazar:: Pichhardt, Klaus
Baskı/Yayın Bilgisi: (2004) -
Gıda mikrobiyolojisi /
Yazar:: Tayar, Mustafa, 1962-
Baskı/Yayın Bilgisi: (2010) -
Besin mikrobiyolojisi : temel ders kitabı : orta dereceli kız teknik öğretim okulları /
Yazar:: Ünver, Bahtiyar
Baskı/Yayın Bilgisi: (1982) -
Food microbiology : a laboratory manual /
Yazar:: Yousef, Ahmed Elmeleigy
Baskı/Yayın Bilgisi: (2003)