|
|
|
|
LEADER |
01378nam a2200361 i 4500 |
003 |
TRMEMSKU |
005 |
20190123152120.0 |
008 |
180202s2016 tu a b 001 0 tur d |
020 |
|
|
|a 9786053205432
|
035 |
|
|
|a (OCoLC)
|
040 |
|
|
|a TRMEMSKU
|b tur
|e rda
|c TRMEMSKU
|
041 |
1 |
|
|a tur
|h eng
|
049 |
|
|
|a TR7VH
|
050 |
0 |
0 |
|a QR115
|b .R3913 2016
|
100 |
1 |
|
|a Ray, Bibek
|e yazar
|9 274761
|
240 |
1 |
0 |
|a Fundamental food microbiology.
|l Türkçe.
|
245 |
1 |
0 |
|a Temel gıda mikrobiyolojisi /
|c Bibek Ray, Arun Bhunia ; çeviri editörü Prof. Dr. Dilek Heperkan.
|
250 |
|
|
|a Beşinci basımdan çeviri.
|
264 |
|
1 |
|a Ankara :
|b Nobel Akademik,
|c ©2016.
|
300 |
|
|
|a xlv, 608 sayfa :
|b resim ;
|c 24 cm.
|
336 |
|
|
|2 rdacontent
|a TX
|
337 |
|
|
|2 rdamedia
|a UMD
|
338 |
|
|
|2 rdacarrier
|a VLM
|
490 |
0 |
|
|a Yayın no ; 1636. Gıda tarım hayvancılık ; 017
|
500 |
|
|
|a "Fundamental food microbiology" adlı özgün eserin 5. basımından çeviridir (Kasım 2016).
|
500 |
|
|
|a Dizin var.
|
504 |
|
|
|a Bibliyografyaları var.
|
650 |
|
0 |
|9 96322
|a Food
|x Microbiology
|
700 |
1 |
|
|a Bhunia, Arun K.
|e yazar
|9 274762
|
700 |
1 |
|
|a Dilek Heperkan, Zeynep
|e çeviren
|9 274764
|
942 |
|
|
|2 lcc
|c KT
|
999 |
|
|
|c 73061
|d 73061
|
952 |
|
|
|0 0
|1 0
|2 lcc
|4 0
|6 QR0115 R3913 02016
|7 0
|8 NFIC
|9 101721
|a MK
|b MK
|c MK
|d 2018-02-02
|e S
|l 4
|o QR115 .R3913 2016
|p 0115532
|r 2019-04-11
|s 2019-04-01
|t k.1
|w 2018-02-02
|y KT
|