Temel gıda mikrobiyolojisi /

Detaylı Bibliyografya
Yazar: Ray, Bibek (yazar)
Diğer Yazarlar: Bhunia, Arun K. (yazar), Dilek Heperkan, Zeynep (çeviren)
Materyal Türü: Kitap
Dil:Turkish
English
Baskı/Yayın Bilgisi: Ankara : Nobel Akademik, ©2016.
Edisyon:Beşinci basımdan çeviri.
Seri Bilgileri:Yayın no ; 1636. Gıda tarım hayvancılık ; 017
Konular:
LEADER 01378nam a2200361 i 4500
003 TRMEMSKU
005 20190123152120.0
008 180202s2016 tu a b 001 0 tur d
020 |a 9786053205432 
035 |a (OCoLC) 
040 |a TRMEMSKU  |b tur  |e rda  |c TRMEMSKU 
041 1 |a tur  |h eng 
049 |a TR7VH 
050 0 0 |a QR115  |b .R3913 2016 
100 1 |a Ray, Bibek  |e yazar  |9 274761 
240 1 0 |a Fundamental food microbiology.  |l Türkçe. 
245 1 0 |a Temel gıda mikrobiyolojisi /  |c Bibek Ray, Arun Bhunia ; çeviri editörü Prof. Dr. Dilek Heperkan. 
250 |a Beşinci basımdan çeviri. 
264 1 |a Ankara :  |b Nobel Akademik,  |c ©2016. 
300 |a xlv, 608 sayfa :  |b resim ;  |c 24 cm. 
336 |2 rdacontent  |a TX 
337 |2 rdamedia  |a UMD 
338 |2 rdacarrier  |a VLM 
490 0 |a Yayın no ; 1636. Gıda tarım hayvancılık ; 017 
500 |a "Fundamental food microbiology" adlı özgün eserin 5. basımından çeviridir (Kasım 2016). 
500 |a Dizin var. 
504 |a Bibliyografyaları var. 
650 0 |9 96322  |a Food  |x Microbiology 
700 1 |a Bhunia, Arun K.  |e yazar  |9 274762 
700 1 |a Dilek Heperkan, Zeynep  |e çeviren  |9 274764 
942 |2 lcc  |c KT 
999 |c 73061  |d 73061 
952 |0 0  |1 0  |2 lcc  |4 0  |6 QR0115 R3913 02016  |7 0  |8 NFIC  |9 101721  |a MK  |b MK  |c MK  |d 2018-02-02  |e S  |l 4  |o QR115 .R3913 2016  |p 0115532  |r 2019-04-11  |s 2019-04-01  |t k.1  |w 2018-02-02  |y KT