Şeytanın ini Red state /

Üç lise öğrencisi, internet üzerinden gelen bir seks daveti ile bir kadınla buluşmaya giderler. Ancak gittikleri yerde onları büyük bir tehlike beklemektedir. Yaşam tarzlarını onaylamadıkları insanlara ayinleri sırasında türlü işkenceler yapmakta olan gizli bir tarikat. Abin Cooper isimli kökten di...

Ausführliche Beschreibung

Bibliographische Detailangaben
Körperschaften: Harvey Boys (Firm), NVSH Productions (Firm), Tiglon (Firma)
Weitere Verfasser: Smith, Kevin, 1970- (yazan, yönetmen ve kurgu), Gordon, Jonathan, yapımcı, Kammer, Shea, (uygulayıcı yapımcı), Parks, Michael, 1938- (oyuncu), Angarano, Michael, (oyuncu), Bishe, Kerry, 1984- (oyuncu), Braun, Nicholas, (oyuncu), Gallner, Kyle, (oyuncu), Leo, Melissa, (oyuncu), Pollak, Kevin, 1958- (oyuncu), Root, Stephen, (oyuncu), Klein, David, 1972- (görüntü yönetmeni), Mcmullen, Cabot, (yapım tasarımı), Pasternak, Beth, (kostüm tasarımı), Goodman, John, 1952- (oyuncu)
Format: DVD
Sprache:English
Turkish
Schlagworte:
Beschreibung
Zusammenfassung:Üç lise öğrencisi, internet üzerinden gelen bir seks daveti ile bir kadınla buluşmaya giderler. Ancak gittikleri yerde onları büyük bir tehlike beklemektedir. Yaşam tarzlarını onaylamadıkları insanlara ayinleri sırasında türlü işkenceler yapmakta olan gizli bir tarikat. Abin Cooper isimli kökten dinci bir vaizin lideri olduğu bu grup, adeta bir ölüm kampı yaratmıştır. Tuzağa düşen gençlerin kurtulma çabaları bir dizi olayı tetikleyip, insanın içindeki kötülüğün sınırlarını teste tabi tutacak ve herşeyin bir kabusa dönüşmesine neden olacaktır.
Beschreibung:"The Harvey Boys Nvsh Productions işbirliğiyle sunar" -- kap.
"Bu lanet olası filmi çok sevdim! Quentin Tarantino" -- kap.
"Korku ruhunuzu kemirecek" -- kap.
"Tüm dünyadaki bağnazlara atılmış güçlü bir sinemasal el bombası. -The Hollywood Reporter" -- kap.
Beschreibung:1 videodisk (96 dakika) : sesli,renkli ; 4 3/4 inç.
Format:DVD ; geniş ekran (1.78:1), 5.1 Dolby Digital.
Produktionsangaben:Yazan ve yönetmen Kevin Smith ; yapımcı Jonathan Gordon ; görüntü yönetmeni David Klein ; kurgu Kevin Smith ; yapım tasarımı Cabot McMullen ; kostüm tasarımı Beth Pasternak.