Kimseye söyleme Ne le dis a personne /

Alex çocukluk aşkı eşinin sekiz yıl önce vahşice öldürülmesinden sonra bir türlü kendisini toparlayamaz. Katil işlemiş olduğu bütün cinayetleri itiraf etmesine rağmen Margot'yu öldürdüğünü hep inkar etmiştir.Margot'nun cesedi üzerinde yapılan bütün araştırmalar ise katilin aynı kişi olduğu...

Ful tanımlama

Detaylı Bibliyografya
Kurumsal yazarlar: Chantier Films (Firm), As Sanat (Firm)
Diğer Yazarlar: Attal, Alain, (yapımcı), Lefebvre, Philippe, (senaryo), Cluzet, François, (oyuncu), Croze, Marie-Josee, 1970- (oyuncu), Dussollier, Andre, (oyuncu), Berleand, François, (oyuncu), Baye, Nathalie, 1948- (oyuncu), Rochefort, Jean, (oyuncu), Offenstein, Christophe, (görüntü yönetmeni), Chedid, Mathieu, (özgün müzik), Canet, Guillaume, (yönetmen), Scott-Thomas, Kristin, 1960- (oyuncu)
Materyal Türü: DVD
Dil:Turkish
Konular:
Diğer Bilgiler
Özet:Alex çocukluk aşkı eşinin sekiz yıl önce vahşice öldürülmesinden sonra bir türlü kendisini toparlayamaz. Katil işlemiş olduğu bütün cinayetleri itiraf etmesine rağmen Margot'yu öldürdüğünü hep inkar etmiştir.Margot'nun cesedi üzerinde yapılan bütün araştırmalar ise katilin aynı kişi olduğunu göstermektedir. Yıllar sonra Margot'nun cesedinin bulunduğu yerin yakınında aynı şekilde öldürülmüş iki cesedin daha bulunması soruşturmayı tekrar başlatacaktır. Bu arada Alex kimden geldiği belli olmayan bir e-mail alır. Maildeki linke tıklayınca karısının kalabalıkta çekilmiş bir videosunu görür. Üstelik görüntü Margot'nun sekiz yıl önceki değil şimdiki halidir. Esrarengiz e-mailler ve tekrar açılan soruşturma ile nefes kesen bir kovalamaca başlayacaktır. Margot hayatta mı? Eğer hayattaysa niçin "kimseye söyleme" demişti?
Diğer Bilgileri:"Harlan Coben'in çok satan aynı isimli romanından uyarlanmıştır" -- kap.
"Bir Guillaume Canet filmi" -- kap.
"Her şey bu hikayenin gergin, şiddetli ve patlayıcı tarzında bitiyor. Bu akıl almaz hikaye gerilim filmlerine gerçek bir ruh katıyor. Rolling Stone- Gregory Alexandre" -- kap.
Fiziksel Özellikler:1 videodisk (126 dakika) : sesli,renkli ; 4 3/4 inç.
Materyal Türü:DVD ; geniş ekran (2.35:1), 5.1 Dolby Digital.
İzleyiciler:7 yaş ve üzeri izleyici kitlesi içindir. Şiddet ve korku unsurları içerir.
Ürün Dizini:Yönetmen Guillaume Canet ; yapımcı Alain Attal ; senaryo Guillaume Canet, Philippe Lefebvre ; görüntü yönetmeni Christophe Offenstein ; prodüksiyon tasarımı Philippe Chiffre ; kostüm tasarımı Carine Sarfati ; özgün müzik Mathieu Chedid.