Testere 3 Saw 3

Jigsaw geri döndü. Zeki ama hastalıklı bir dehaya sahip olan Jigsaw, bambaşka bir hayatta kalma oyunuyla yeni bir raunt başlatıyor. Tüm kanıtların Jigsaw!ı işaret ettiği yeni bir cinayetin keşfedilmesi üzerine dedektif Eric Matthews tam kapsamlı bir araştırma başlatır ve küçük bir çabayla onu yakala...

Ful tanımlama

Detaylı Bibliyografya
Müşterek Yazar: Tiglon (Firma)
Diğer Yazarlar: Whannel, Leigh (senarist), Hoffman, Gregg (yapımcı), Koules, Oren (yapımcı), Bousman, Darren Lynn (yönetmen), Bell, Tobin (oyuncu), Wahlberg, Donnie, 1969- (oyuncu), MacFadyen, Angus, 1963- (oyuncu), Soomekh, Bahar, 1975- (oyuncu)
Materyal Türü: DVD
Dil:English
Seri Bilgileri:Testere serisi
Konular:
Diğer Bilgiler
Özet:Jigsaw geri döndü. Zeki ama hastalıklı bir dehaya sahip olan Jigsaw, bambaşka bir hayatta kalma oyunuyla yeni bir raunt başlatıyor. Tüm kanıtların Jigsaw!ı işaret ettiği yeni bir cinayetin keşfedilmesi üzerine dedektif Eric Matthews tam kapsamlı bir araştırma başlatır ve küçük bir çabayla onu yakalamayı başarır. Ancak Jigsaw için yakalanmak da planın bir parçasıdır. Kurbanlarından sekizi hala canları için mücadele ederken sıra Eric'n oyuna dahil olmasına gelmiştir.
Diğer Bilgileri:Bir Lions Gate Films dağıtımı , Twisted Pictures sunar, bir Burg/Koules/Hoffman yapımı, bir James Wan filmi ; yapımcılar Gregg Hoffman, Oren Koules, Mark Burg ; öykü James Wan and Leigh Whannell ; senaryo Leigh Whannel ; yönetmen James Wan.
"Acı mı? Daha hiçbir şey görmediniz..." --kap
"Özel seçenekler: Testere 3ün tuzakları, Testere 3'ün destekleri, Larren'in günlüğü, silinmiş, sinema, sinema fragmanı, fragman" --kap
Fiziksel Özellikler:1 videodisk (92 dakika) : sesli, renkli ; 4 3/4 in.
Materyal Türü:DVD, Dolby Digital, ekran 16x9.
İzleyiciler:18 yaş ve üzeri için uygundur.
Ürün Dizini:Senaryo Leigh Whannel ; yapımcı Gregg Hoffman, Oren Koules ; yönetmen Darren Lynn Bousman.
ISSN:8697333081626